به گزارش روز دوشنبه ایرنا، «اسحاق مانسدورف» در مقالهای در روزنامه صهیونیستی «معاریو» چند روز پس از انتشار آخرین ویدئو از اسیران صهیونیست در نوار غزه توسط جنبش حماس نوشت: به نظر می رسد این راهبرد حماس به شکل خاصی موثر واقع شده و هدف آن ایجاد فشار و اختلاف بین مقامات اسرائیل است.
وی گفت که هدف جنبش حماس تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی بین المللی و صهیونیست ها است تا رژیم اسرائیل را برای رسیدن به توافقی به نفع مقاومت فلسطین تحت فشار قرار دهد.
این روانشناس رژیم صهیونیستی افزود: ویدئوهای جدید منتشر شده توسط حماس در مورد گروگان ها (اسیران صهیونیست) در چارچوب راهبردی صورت می گیرد که هدف از آن، برهم زدن افکار عمومی و جنگ روانی است.
وی افزود: حماس از این طریق می خواهد به اهدافی در سطح نظامی دست یابد و اثربخشی این راهبرد را می توان از طریق واکنش افکار عمومی صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی فلسطین ارزیابی کرد زیرا بلافاصله پس از انتشار این ویدئوها، خانواده های اسیران صهیونیست در نوار غزه، از کابینه و ارتش اسرائیل درخواست کردند تا با هرگونه قرارداد ممکن مبادله اسیران (با مقاومت فلسطین) موافقت کنند، گرچه خواسته حماس آتش بس و پایان دادن (نهایی) به عملیات نظامی اسرائیل (تجاوزگری به نوار غزه) است.
مانسدورف ادامه داد: انتشار این ویدئوها به افکار عمومی صهیونیست ها تاکید می کند که اسرائیل دروغ می گوید و ادعای ارتش مبنی بر نابودی حماس نادرست است و همچنین محتوای سخنان نتانیاهو نخست وزیر و فرماندهان ارتش اسرائیل را رد و تکذیب می کند.
وی اظهار داشت: این موضوع (انتشار ویدئوی اسیران صهیونیست) بر ثبات جبهه داخلی اسرائیل (سرزمین های اشغالی) تاثیر منفی گذاشته و ناامیدی، خشم و عصبانیت صهیونیستها را نسبت به رهبری سیاسی و فرماندهان نظامی افزایش داده است زیرا نشان دهنده عدم موفقیت تل آویو در بازگرداندان اسیران صهیونیست از نوار غزه است.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از نوار غزه علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیستِ در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با همین جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.
رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.
در جریان ازسرگیری جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و بمباران گسترده مناطق مختلف این منطقه، چند نفر از اسیران رژیم صهیونیستی نیز کشته شدند. رزمندگان مقاومت فلسطین نیز در طول ۶ ماه نبرد خسارات و تلفات زیادی به ارتش رژیم صهیونیستی وارد کرده اند.
نظر شما