اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: با مدیران دستگاه‌هایی که در مسیر سرمایه‌گذاری مانع ایجاد می‌کنند برخورد جدی می‌شود.

به گزارش ایرنا، مهدی زندیه‌وکیلی شامگاه چهارشنبه در در نشست با اعضای هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی، افزود: حمایت از سرمایه‌گذاران را وظیفه خود می‌دانم و از جایگاه استانداری برای تسهیل امور سرمایه‌گذاران استفاده می‌کنم.

وی ادامه داد: وظیفه دولت هموار کردن مسیر سرمایه‌گذاری و اجرای طرح‌های اقتصادی توسط بخش خصوصی است اما متاسفانه برخی تفکرات جزیره‌ای در سال‌های گذشته باعث می‌شد که سرمایه‌گذاران برای حضور در استان استقبال نکنند.

استاندار مرکزی تاکید کرد: در دوره جدید مدیریتی ارشد استان گفتمان توسعه محوری کلید خورده و هر مدیر و گروهی که در راستای تحقق این گفتمان مانع ایجاد کند از سر راه برداشته می‌شود.

زندیه‌وکیلی اظهار کرد: نسبت به موانع و محدودیت‌های منابع و مسائل امنیتی و هر چیزی که فضای سرمایه‌گذاری را سخت می‌کند آشنا هستم اما باید با ایجاد فضای همدلی و پیگیری امور، مسیر سرمایه‌گذاری در نقاط مختلف استان را هموار کرد.

وی اضافه کرد: سودآوری و موفقیت مالی یکی از موضوعات مهم مرتبط با فضای کسب و کار است که باید موانع و چالش های آن از جلوی پای کسانی که در استان اقدام به راه اندازی آن می کنند، برداشته شود.

استاندار مرکزی بیان کرد: بهبود فضای کسب و کار و رفع موانع از جمله موضوعاتی است که می‌تواند یک فضای خوب و مناسبی را برای سرمایه‌گذاران به وجود آورد و این موضوع باید همواره مورد توجه متولیان امر قرار گیرد.

زندیه‌وکیلی به مطالعات کاربردی و در نظر گرفتن ظرفیت نقاط مختلف استان پیش از هر نوع سرمایه‌گذاری تاکید کرد و گفت: بسیاری از طرح‌های اقتصادی که در استان اجرا شده منطبق به ظرفیت‌ها نبوده و این مسئله مهم باید در دوره جدید مدیریتی استان رعایت شود.

وی بیان کرد: هر یک از شهرستان‌های ۱۲ گانه استان مرکزی ظرفیت ویژه و منحصر به خود را دارد، بنابراین در اجرای هر طرح اقتصادی از صنعتی، کشاورزی، خدماتی و گردشگری در استان باید مطالعه دقیقی از ظرفیت شهرستان مورد نظر انجام شود.

استاندار مرکزی اظهار کرد: از اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی و متخصص در امور سرمایه‌گذاری انتظار می‌رود مطالعه دقیقی در خصوص ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری شهرستان‌های ۱۲ گانه استان انجام دهند تا به عنوان نقشه راه در اختیار متقاضیان سرمایه‌گذاری قرار گیرد.

زندیه‌وکیلی افزود: کار اقتصادی باید با برنامه‌ریزی و سنجش ظرفیت‌ها انجام و بر ادامه مسیر غلط گذشته اصرار نشود.

وی ادامه داد: برخی طرح‌های اقتصادی که بدون مطالعه اجرا می‌شوند مورد پذیرش عموم مردم قرار نمی‌گیرند، بنابراین در نظر گرفتن ظرفیت‌های اجتماعی پیش از اجرای طرح اقتصادی هم باید مورد توجه متولیان امر قرار بگیرد.

استاندار مرکزی بیان کرد: من فرزند این استان هستم و انگیزه بسیار زیادی برای خدمت به زادگاهم دارم و برای تحقق اهدافم به کمک بخش خصوصی و اتاق بازرگانی نیاز دارم.

هدفگذاری تولید ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی در استان مرکزی

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه یک بار برای همیشه باید مشکل ناترازی برق در استان مرکزی حل شود گفت: تولید ۵۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی تا سال آینده در استان مرکزی هدفگذاری شده و از فعالان بخش خصوصی انتظار دارم در راستای تحقق این هدف مشارکت گسترده داشته باشند.

وی ادامه داد: هیچ استانی به اندازه استان مرکزی ظرفیت تولید انرژی خورشیدی ندارد و باید به قطب این صنعت در کشور تبدیل شود.

بخش دولتی ابزار تولید صادرات‌محور را تامین کند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی نیز گفت: اگر قرار است بخش خصوصی تولید صادرات محور داشته باشد باید ابزار آن از سوی بخش دولتی فراهم شود.

ناصر بیکی افزود: سال گذشته شمار واحدهای تولیدی صادرات‌محور استان مرکزی به ۷۰۵ واحد رسید و برای افزایش این تعداد واحد تولیدی باید بخش دولتی و به خصوص بانک‌ها حمایت بیشتری از بخش خصوصی داشته باشند.

وی ادامه داد: نظام بانکداری کشور به هیچ عنوان حامی بخش خصوصی و تولیدکننده نیست و از استاندار جدید مرکزی انتظار داریم نسبت این مسئله مهم چاره اندیشی کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی بیان کرد: تاکنون فرصت‌های زیادی را از دست داده‌ایم و دیگر فرصت آزمون و خطا برای کشور وجود ندارد و باید از هر فرصتی برای توسعه کشور استفاده کنیم.

بیکی بیان کرد: بسیاری از جوانان تحصیلکرده استان در سال‌های گذشته به خارج از کشور مهاجرت کردند و نیاز است برای جلوگیری از این پدیده و حفظ سرمایه اجتماعی کشور باید ایده‌ها و اندیشه‌های نو ارائه شود.

برچسب‌ها