به گزارش ایرنا، مهدی زندیهوکیلی روز چهارشنبه در نشست کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان مرکزی افزود: تولید هرچه با کیفیتتر باشد، امکان فروش بیشتری برای صادرات دارد.
وی بیان کرد: تولیدات اگر با هدف صادرات باشد، به مصرف داخل هم که برسد، از کیفیت مطلوبی برخوردار است و قابلیت رقابت دارد.
استاندار مرکزی، از اقدامات خوب گمرکات استان تقدیر کرد و گفت: خیلی از تولیدکنندگان این استان، تولیدات خود را از مراجع دیگر صادر میکنند که باید تلاش شود تا مجوزهای لازم برای صادرات بخشهای مختلف در استان کسب شود.
زندیهوکیلی عنوان کرد: رفع خیلی از مسایل و مشکلات کشور و استان نیاز به منابع ندارد و با تدبیر قابل گرهگشایی است و این موارد باید شناسایی و با جدیت دنبال شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: پهنه استان مرکزی در برگزاری نمایشگاهها باید مد نظر و با اهداف خاصی باشد.
زندیهوکیلی عنوان کرد: باید سعی شود تا تولیدکنندگان در نمایشگاهها به شکل مستقیم حضور یابند و به گونهای باشد که از سراسر کشور در استان مرکزی حضور یابند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت: صادرات غیرنفتی هشت ماهه کشور به ۲۸ میلیارد دلار رسیده و امید این عدد تا پایان سال به بالای ۵۵ میلیارد دلار برسد.
حسن میرزاخانی افزود: میزان صادرات غیرنفتی استان مرکزی هم در این مدت به یک میلیارد و ۳۳ میلیون دلار است.
وی بیان کرد: نسبت رشد صادرات کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد و در استان مرکزی ۳۷ درصد است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی ادامه داد: این استان رتبه ۹ استانهای صادراتی کشور را دارد.
میرزاخانی اظهار کرد: ارزش هر تن صادرات استان مرکزی ۶۸۱ دلار اما در کشور ۳۶۸ دلار است و یک تفاوت ۳۱۳ دلاری وجود دارد که بیشتر به دلیل کالاهای صنعتی است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی هم در ادامه این نشست گفت: بر اساس واحدهای تولیدی اگر رتبه صادراتی استان سنجش شود، در جایگاه پنجم قرار داریم.
علی جودکی افزود: عملکرد گمرکات استان مرکزی مطلوب و مثبت است و بسیاری از ترانزیت گمرکات کشور از اراک و ساوه انجام میشود.
وی بیان کرد: واحدهای تولیدی استان مرکزی به این نتیجه رسیدهاند که اظهارنامههای مالیاتی خود را در استان انجام دهند، راحترند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ادامه داد: هماکنون ۱۲ شرکت در این استان وجود دارد که بخشی از کارهای اظهار مالیاتی آنها در استان انجام میشود و باید تلاش شود تا هیچ شرکت اظهارنامه مالیاتی خود را خارج از استان مرکزی انجام ندهد.
جودکی عنوان کرد: ظرفیت صادراتی استان مرکزی بیش از پنج میلیارد دلار است و باید همه تلاشها به کار گرفته شود تا از این ظرفیت بیش از پیش بهرهگیری شود.
وی گفت: برگزاری ۳۹ عنوان نمایشگاه برای سال آتی در استان مرکزی پیشبینی شده است.
استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعت ایران دارای سه هزار و ۶۶۰ واحد صنعتی و معدنی است.
نظر شما