علی محلوجی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: زیتون برداشت شده به صورت فراوری شده در سطح شهرستان مصرف می شود.
وی اظهار کرد: ۲۰ نفر بهرهبردار باغات زیتون در شهرستان کاشان هستند و بیشتر سطح درختان زیتون در قالب فضای سبز شهری کشت شده است.
رئیس جهاد کشاورزی کاشان بیان کرد: اثرات منفی تغییر اقلیم مانند خشکسالی، سرمازدگی و گرما زدگی باغات مهمترین عامل محدود کننده در توسعه سطح زیرکشت زیتون بوده و در کاهش عملکرد آن تاثیرگذار است.
محلوجی با اشاره به اینکه برداشت محصول زیتون با هدف فراوری (کنسروی) از اوایل پاییز و قبل از تغییر رنگ کامل آن انجام می شود، افزود: در این زمینه دستورالعمل فنی برای تولیدکنندگان خانگی تهیه و توزیع شده است.
به گزارش ایرنا، اکنون بیش از ۱۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کاشان زیر کشت محصولات باغی و زراعی است و از این طریق برای ۳۰ هزار نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
این شهرستان ۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد.
شهرستان کاشان با نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر جمعیت در ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.