به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی این سازمان، "محمدعلی حاتمی زاده" افزود: با توجه به ابلاغ طرح اصلاح الگوی کشت و اینکه درخت زیتون ، کم آبخواه است، کشت آن در استان مورد استقبال قرار گرفته و در چشم انداز کشاورزی، افزایش سطح زیرکشت این محصول، مورد برنامه ریزی واقع شده است.
وی با بیان اینکه حدود ۹۰ درصد زیتون کاری های استان در فضای سبز انجام میشود، اظهار کرد: بیشترین سطح زیر کشت این محصول به ترتیب در شهرستان های یزد، اردکان، اشکذر و میبد قرار دارد.
حاتمی زاده افزود: درخت زیتون یکی از کهن ترین درختان شناخته شده در جهان است که محصولش دارای خواص فراوانی شامل آنتی اکسیدان، سدیم، کلسیم، ویتامین E، آهن و مس بوده که علاوه بر مفید بودن برای قلب باعث تقویت پوست و کاهش وزن نیز می شود.
به گفته این مسئول و در راستای بهره وری بیشتر از محصول زیتون، هفت پروانه برای پرورش آن در استان یزد صادر شده که سه مورد ان با ظرفیت هزار و ۴۵۰ تن در سال و اشتغال زایی ۱۱۲ نفر در شهرستان های مهریز و اردکان به بهره برداری رسیده است.
حاتمی زاده تصریح کرد: محصولات تولیدی توسط این واحد شامل روغن مایع زیتون، روغن خام زیتون، انواع کنسرو، انواع شور و ترشی، کنجاله زیتون و زیتون پرورده است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد خاطرنشان کرد: شاخه درخت زیتون نماد صلح و دوستی است به این منظور یونسکو با هدف پایداری حفاظت از محیط زیست و تلاشهای جهانی برای مقابله با تغییرات اقلیمی روز ۲۶ نوامبر را روز جهانی زیتون نامگذاری کرده است.
از مجموع ۷۹ هزار و ۵۶۱ هکتار اراضی کشاورزی استان یزد، ۲۹ هزار و ۸۴۷ هکتار معادل ۳۷.۵ درصد کل اراضی کشاورزی استان یزد سنددار شده است.
نظر شما