اصفهان-ایرنا- چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری (گردشگری سلامت، آفرود و طبیعت گردی، خوراک و سوغات اقوام)، عصر پنجشنبه در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان گشایش یافت.

به گزارش ایرنا، مدیرعامل نمایشگاه بین المللی استان اصفهان در این مراسم گفت: این رویداد مهم بعنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین نمایشگاه‌های صنعت گردشگری در کشور، فرصتی بی‌نظیر برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های صنعت گردشگری کشور و تعامل با فعالان این حوزه در سطح بین‌المللی به شمار می‌آید.

احمدرضا طحانیان افزود: هدف اصلی این نمایشگاه فراهم کردن بستری مناسب برای تبادل تجربیات، ارائه آخرین دستاوردها و نوآوری‌ها در صنعت گردشگری و صنایع دستی است.

وی ادامه داد: این نمایشگاه به دنبال ایجاد فرصت‌های جدید همکاری میان فعالان بخش خصوصی و دولتی و معرفی جاذبه‌های گردشگری و صنایع دستی استان های مختلف حاضر در رویداد به بازدیدکنندگان است.

طحانیان اضافه کرد: نمایشگاه بین‌المللی گردشگری، صنایع دستی و هتلداری بعنوان پل ارتباطی میان تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران، آژانس‌های مسافرتی و علاقه‌مندان به صنعت گردشگری عمل خواهد کرد.

وی افزود: این نمایشگاه با حضور مشارکت کنندگانی از استان‌های مختلف کشور از جمله تهران، اصفهان، البرز، همدان، خراسان جنوبی، قزوین و قم برگزار شده و سفارت های مالزی و پاکستان نیز در این رویداد مهم مشارکت دارند.

به گزارش ایرنا، ساعت بازدید از این نمایشگاه که در محل دائمی نمایشگاه بین المللی اصفهان در کمربندی شرق، بزرگراه استاد پرورش برگزار می‌شود، ۱۵ تا ۲۱ است.

نمایشگاه بین‌المللی گردشگری اصفهان هر سال در مهر برگزار می‌شود اما امسال این رویداد از هشتم آذر، کار خود را آغاز کرد و تا یازدهم آذر ادامه دارد.

روز جهانی گردشگری هر سال در روز ۲۷ سپتامبر مصادف با پنج مهر برگزار می‌شود، این روز بطور رسمی از سال ۱۹۸۰ از سوی سازمان جهانی گردشگری سازمان ملل متحد (UNWTO) بعنوان "روز گردشگری و جهانگردی" انتخاب شده است.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و ۱۵ اثر آن به نام‌های میدان امام(نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان، مسجد جامع عتیق، سه قنات به نام های "وزوان"، "مزدآباد" و "مون" و کاروانسراهای "گز"، "امین‌آباد"، "مرنجاب"، "نیستانک"، "کوهپایه"، "گبرآباد"، "مهیار" و "شیخعلی خان" به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.