به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی استانداری یزد، "محمدرضا بابایی " در دیدار اعضای هیات رئیسه اتاق تعاون استان از حمایت برای رفع دغدغههای بخش تعاون خبر داد و افزود: بخش عمدهای از اقتصاد کشور در پرتو فعالیت تعاونیها شکل گرفته و قانون اساسی نیز اهتمام ویژهای برای این بخش قائل شده است.
وی تصریح کرد: نمونههای فراوانی از فعالیتهای اقتصادی موفق وجود دارد که در پرتو تعاونیها و از منابع خرد مردم تشکیل و با سرمایهگذاری در حوزههای مختلف منجر به سودآوری و رضایتمندی سهامداران شده است.
وی از ابلاغ سند توسعه تعاون کشور خبر داد و گفت: بر این اساس در نشست آتی شورای اداری استان نیز بر ضرورت حمایت و پشتیبانی همه جانبه دستگاههای دولتی از شرکتهای تعاونی و لزوم نگاه یکسان به بخش تعاون تاکید ویژه خواهد شد.
استاندار یزد با اشاره به تعاونیهای موفق در سطح کشور و به ویژه استان خاطرنشان کرد: در مقطع تورم، تعاونیها با ایفای نقشی برجسته در اقتصاد کشور باعث ایجاد ارزش افزوده فراوانی برای سهامداران خرد خواهند شد.
بابایی از تعاونیها به عنوان ظرفیتی بی نظیر برای سرمایهگذاری نام برد و گفت: مدیران شرکت های تعاونی باید با برنامهریزی و تدبیر سطح جایگاه خود را در اقتصاد کشور ارتقا دهند.
وی «منابع انسانی توانمند» را عاملی مهم در موفقیت تعاونیها دانست و یادآور شد: منابع انسانی نقش ویژهای در فعالیتهای اقتصادی ایفا میکند به طوری که واگذاری بالاترین سرمایه در اختیار منابع انسانی ضعیف و ناکارآمد به هدر رفت منابع منتج خواهد شد.
بابایی خاطرنشان کرد: قطعاً تحرک و پویایی، ایجاد جاذبه و جلب توجه از سوی تعاونیها باعث افزایش حمایتهای دولتی از این بخش و اثرات مثبت آن ها در اقتصاد کشور خواهد شد.
حدود سه هزار و ۵۰۰ تعاونی در استان یزد فعال است.
گزارش دیگری حاکیست استاندار یزد در دیدار اعضای هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد با اشاره به تغییر نام سند توسعه استان به نام «یزد پایدار» گفت: این تغییر نام در راستای انتقال پیامی رسا به مجموعه استان مبنی بر حرکت جدی یزد در مسیر شاخصهای توسعه پایدار انجام شده است.
به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، بابایی با بیان اینکه یزد در بخشهایی نظیر اشتغال زایی متورم شده است گفت: متاسفانه بخشی از اشتغال کشور را با هزینه کرد از منابع فرهنگی و اجتماعی استان و به بهای مهاجر پذیری نیروی کار ساده و مهاجرت نخبگان بومی بر عهده گرفته و باعث آسیب به نسل آینده شدهایم.
بابایی با تاکید بر لزوم حرکت استان به سمت توسعه پایدار همزمان با توسعه فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: رشد نامتوازن در برخی بخشها منجر به آسیبهای جدی به بدنه جامعه شده است، لذا با ریل گذاری جدید سهم اقتصاد دانش بنیان، دیجیتال خورشید و فرهنگ پررنگ تر خواهد شد.
وی با اشاره به توسعه بیش از حد نیاز صنعت سخت در استان گفت: در حال حاضر حدود ۴۵ درصد از کاشی و سرامیک مورد نیاز کشور در یزد تولید میشود و این در حالی است که تنها ۸ درصد از این تولیدات در استان مورد استفاده قرار میگیرد.
استاندار یزد با تاکید بر ضرورت توسعه همزمان تولیدات نرم و تولیدات سخت در استان عنوان کرد: در این راستا توجه بیشتر به حوزه آیتی در استان با توجه به ظرفیتهای بالای اشتغال زایی و حضور نیروهای نخبه بومی در دستور کار قرار گیرد.
وی در ادامه به دغدغههای استان در حوزه خانواده اشاره و خاطرنشان کرد: سرعت بالای تحولات در فناوری و تکنولوژی باعث ایجاد فاصله عمیق میان نسل جدید و قدیم جامعه و متعاقبا گسست اجتماعی شده است که باید برای پیشگیری از آن برنامهریزی کرد.
بابایی در پایان بر لزوم مشارکت بیشتر اساتید دانشکده علوم اجتماعی در نشستهای شورای اجتماعی استان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیر مسائل اقتصادی بر موضوعات اجتماعی علاوه بر پیگیری های ملی، بهبود وضعیت معیشت مردم در سطح استان نیز با جدیت دنبال خواهد شد