به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید استان مازندران، قرارداد عاملیت اعطای تسهیلات تلفیقی از محل اعتبارات کمک های فنی و اعتباری "وجوه اداره" شده سال ۱۴۰۳ بین صندوق کارآفرینی امید و سازمان جهاد کشاورزی این استان در محل سالن جلسات صندوق مازندران امضاء شد.
این تفاهم نامه با امضاء محمدرضاحاتمی به نمایندگی از صندوق کارآفرینی امید و بابک مومنی به نمایندگی از سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران منعقد شد.
شناسایی و معرفی متقاضیان در راستای برنامه حمایت از تولید، اشتغال، احیای واحد های راکد و همچنین کارآفرینی بر مبنای رسته فعالیت های کشاورزی با اولویت دانش بنیان توسط این سازمان انجام خواهد شد.
حاتمی مدیر صندوق مازندران ضمن اشاره به همکاریهای قبلی صندوق کارآفرینی امید و سازمان جهاد کشاورزی افزود: این تفاهمنامه مقدمهای برای همکاریهای بیشتر در زمینه حمایت از تولید می باشد.
مومنی رئیس سازمان جهاد کشورزی مازندران هم ضمن تشکر از صندوق کارآفرینی امید در خصوص حمایت از بخش کشاورزی افزود: حمایت از این حوزه حمایت از امنیت غذایی کشور است و این صندوق نیز با اشراف کامل بر این موضوع در این امر قدمهای بزرگی برداشته است.
وی ادامه داد: در پشتیبانی از جامعه خدوم و زحمتکش و مجاهد عرصه تولید این حمایتها را افزایش میدهیم.
مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. ۷۲ نوع محصول کشاورزی در مازندران تولید می شود این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.
برنجکاری یکی از مهم ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از این استان تامین میشود.
طبق آمارهای رسمی، مجموع باغ های مرکبات مازندران ۱۱۲ هزار هکتار با تولید سالانه بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار تن است، از مجموع باغات مرکبات مازندران ۸۰ هزار هکتار زیر کشت ارقام مختلف پرتقال، ۳۰ هزار هکتار ارقام مختلف نارنگی و بقیه زیر کشت محصولاتی از جمله نارنج و لیمو قرار دارند.
همچنین استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد که از این مقدار حدود یک میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار عرصه های طبیعی شامل جنگل و مرتع است.