تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در حوزه دانشگاهی گفت: مهمترین نیاز دانشجویی امروز این است که دانشجویان مطمئن باشند شنیده می‌شوند و دغدغه هایشان مورد پیگیری قرار می گیرد.

نادر توکلی به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا اظهار داشت: همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز بارها اشاره کرده اند، امید آفرینی در جامعه از جمله در ذهن دانشجویان کمک بزرگی به توسعه کشور خواهد کرد و نخبگان را برای آینده ایران عزیز حفظ می کند.

وی درباره رویکرد دولت چهاردهم در حوزه دانشگاه و اینکه ایده وفاق در محیط دانشجویی چقدر کاربرد دارد، اظهار داشت: موضوع وفاق که توسط دولت چهاردهم مطرح شده، موضوعی ملی است و قطعاً در سطح دانشجویی تأثیر بیشتری خواهد داشت.

توکلی ادامه داد: دانشجویان، مسؤلان آینده کشور هستند و اگر بتوانند از هم اکنون وفاق را تجربه و تحمل کنند در آینده نیز توانمند خواهند بود؛ ضمن آنکه محیط دانشجویی نیز با وفاق محیطی آرامتر و مطلوبتر برای آموزش خواهد بود و تأثیر بسیار خوبی در ارتقاء آموزش خواهد داشت.

رئیس جمهور دانشجو را مهمترین سرمایه کشور می‌داند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره اینکه دیدگاههای رئیس جمهور در حوزه دانشگاه و دانشجو را چقدر راهگشا می‌دانید، گفت: خوشبختانه رئیس جمهور به عنوان یک پزشک متخصص و تحصیلکرده نگاه کاملا تخصصی دانشگاه و دانشجو دارد؛ برخورد ایشان با دانشجویان در برنامه‌های مختلف مؤید همین نکته است.

توکلی اظهار داشت:‌ رئیس جمهور دانشجو را مهمترین سرمایه کشور می‌داند و معتقد است برای توسعه دانشگاهها و آموزش دانشجویان باید نهایت تلاش را انجام داد.

وی در بیان اینکه نیاز جامعه دانشجویی امروز ایران چیست، گفت: مهمترین نیاز دانشجویی امروز این است که دانشجویان مطمئن باشند شنیده می شوند و دغدغه هایشان مورد پیگیری قرار می گیرد. همانطور که رهبر معظم انقلاب نیز بارها اشاره کرده اند، امید آفرینی در جامعه از جمله در ذهن دانشجویان کمک بزرگی به توسعه کشور خواهد کرد و نخبگان را برای آینده ایران حفظ می کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره اقدامات انجام شده در حوزه دانشگاه و بازگشت دانشجویان در دولت چهاردهم نیز گفت: در طی مدت کوتاهی که از فعالیت دوره چهاردهم می گذرد، اقدامات بسیار خوبی در خصوص کمک به حفظ نشاط دانشگاه و حرمت دانشجو صورت پذیرفته که از جمله می توان به بازگشت به تحصیل دانشجویان و اساتیدی اشاره کرد که به بهانه‌های مختلف طرد شده بودند.

وی یادآور شد: استفاده حداکثری از سلایق و اندیشه های مختلف موجب رشد و توسعه بیشتر خواهد شد.

این استاد دانشگاه در پاسخ به اینکه راه اندازی کرسی های نظریه پردازی تا چه میزان به ایجاد فضای وفاق در محیط دانشگاه کمک می‌کند، اظهار داشت: ایجاد وفاق باید در عمل صورت پذیرد و دولت چهاردهم نشان داده این کار را عملیاتی می کند؛ استفاده از استانداران بومی بلوچ و عرب و کرد در استان‌های مربوطه، توجه به قومیت ها و نگاه‌های متفاوت و استفاده از بانوان در پست های مدیریتی، همگی از راههای عملیاتی شدن وفاق ملی است.

توکلی اضافه کرد: راه اندازی کرسی های نظریه پردازی یکی از راههای رسیدن به وفاق است؛ قطعاً اندیشمندان و نظریه پردازان ما در بخش های مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی از سرآمدان منطقه و جهان هستند و راه اندازی این کرسی ها باعث تقویت علم و انتشار آن در بدنه جامعه عمومی و تخصصی می شود.

به گزارش ایرنا، روز ۱۶ آذر به مناسبت شهادت سه دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران به دست مزدوران رژیم شاه، روز دانشجو نامیده شده است. دانشجویان در آن روز، در اعتراض به ورود «نیکسون» (معاون رئیس جمهوری وقت آمریکا) و برقراری مجدد ارتباط دولت ایران با انگلیس پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ دست به تظاهرات زده بودند که به وسیله مأموران شاه درون دانشکده فنی به شهادت رسیدند.