به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا از «سی ان ان»، آن نوبرگر معاون مشاور امنیت ملی آمریکا در گفت وگو با خبرنگاران ادعا کرد: در حال حاضر، بازیگران چینی به طور کامل از این شبکهها حذف نشده اند بنابراین خطر حملات سایبری مداوم برای بخش مخابرات وجود دارد.
این بالاترین آمار عمومی است که دولت بایدن از سطح یک حمله سایبری ارائه کرده است که نهاد امنیت ملی آمریکا را متزلزل کرده و می تواند دولت آینده ترامپ را به چالش بکشد.
نوبرگر گفت که هکرها به اطلاعات محرمانه دست نیافته اند.
اظهارات نوبرگر در حالی بیان شد که مقامات ارشد اطلاعاتی آمریکا روز چهارشنبه در یک جلسه توجیهی محرمانه به سناتورها درباره کارزار حملات سایبری ادعایی از سوی چین توضیح دادند.
سی ان ان پیشتر در گزارشی ادعا کرده بود که هکرهای چینی به دنبال شنود ارتباطات تلفنی شخصیت های سیاسی ارشد آمریکا مانند دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب و جی دی ونس معاون رئیس جمهور منتخب و همچنین اعضای ارشد دولت بایدن بوده اند.
چین چنین اتهاماتی را رد کرده است.
به گزارش ایرنا، روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال با اذعان به قدرت سایبری چین، در هراس از توانمندی پکن با طرح ادعاهای جدید جاسوسی، آن را سطح جدیدی از نبوغ و پیچیدگی این کشور دانست.
روزنامه وال استریت ژورنال ادعا کرد محققان شرکت گوگل دریافتند هکرهای وابسته به دولت چین تکنیکهایی را آموخته اند که ابزارهای رایج امنیت سایبری را دور می زنند و این تکنیک ها آنها را قادر میسازد تا در شبکههای دولتی و تجاری نفوذ کنند و سالها بدون شناسایی از قربانیان جاسوسی کنند.
در بخش هایی از این گزارش آمده است: در طول سال گذشته، تحلیلگران بخش ماندیانت شرکت گوگل متوجه هک شدن سیستم های رایانه ای شده اند که معمولاً هدف جاسوسی سایبری نیستند.
به گفته چارلز کارماکال مدیر ارشد فناوری بخش ماندیانت، این حملات به طور معمول از نقایص کشف نشده قبلی استفاده می کنند و نشان دهنده سطح جدیدی از نبوغ و پیچیدگی چین هستند.
چین به طور معمول هک شرکت ها یا کشورهای دیگر کشورها را رد کرده و آمریکا و متحدانش را به این اقدام متهم کرده است.