کاظم پورنصیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مجمع ﺧﯿﺮﯾﻦ ﺗﻮﺳﻌﻪ و ﺗﺮوﯾﺞ آﻣﻮزشﻫﺎی ﻓﻨﯽ وﺣﺮﻓﻪای برنامهای کشوری است، اظهار کرد: این مجمع امسال توسط خیرین با هدف ﺗﻮﺳﻌﻪ و ﺗﺮوﯾﺞ آﻣﻮزشﻫﺎی ﻓﻨﯽ - مهارتی در گیلان تشکیل شدهاست.
وی بیان کرد: اعضای این مجمع به توسعه آموزشهای فنی و حرفهای کمک میکنند و در افزایش ضریب نفوذ آموزش در مناطق محروم و روستایی گیلان همکاری و نقش موثر دارند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گیلان با بیان اینکه مجمع خیرین مهارتی در تجهیز کارگاههای فنی و حرفهای و تهیه مواد مصرفی آنها همکاری می کنند، اضافه کرد: مشارکت خیران مهارتی در توسعه مهارتآموزی اهمیت بسزایی دارد.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت ۲۰ مرکز آموزشی دولتی و ۲ هزار و ۹۵۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در گیلان بیان کرد: حدود هزار و ۶۰۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای طی سه سال گذشته در استان تاسیس شدهاست.
بیشتر بخوانید:
۱۳۵ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در گیلان راهاندازی شد
بهرهمندی ۳۶ هزار گیلانی از آموزشهای فنی و مهارتی
افزون بر ۲۱ هزار نفر ساعت آموزش مهارتی در گیلان ارائه شد
وی بیان کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای گیلان، افزایش توانمندیهای علمی، عملی و تربیت نیروی انسانی ماهر را برای بازار کار، صنایع و بنگاههای اقتصادی در اولویت قرار داده و جوانان جویای کار و افراد فاقد شغل میتوانند از منابع، امکانات و ظرفیتهای موجود این مراکز در رشتههای فنی و حرفهای بهرهمند شوند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای گیلان اظهار کرد: همچنین در نیمه نخست امسال ۹ پروانه جوار کارگاهی و صنایع و ۲۴۸ پروانه تاسیس آمورزشگاه آزاد در استان صادر شدهاست.
آموزشهای فنی و حرفهای مجموع آموزشهای نظری و عملی است که با هدف ارتقای دانش افراد و ایجاد مهارتهای لازم و به فعلیت رساندن استعدادهای نهفته در متقاضیان اجرا میشود و مهارت آموزان را برای احراز شغل، حرفه و کسب و کار در مشاغل گوناگون تا سطوح مشخص آماده کرده و توانایی آنان را برای انجام کار و فعالیت در حرفه های مختلف افزایش میدهد.