نوشهر- ایرنا- رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی عباس‌آباد از سرمایه‌گذاری ۱۵۰ هزار میلیارد ریالی در بخش گردشگری این شهرستان خبر داد و گفت: سرمایه‌گذاری علاوه بر بسترسازی به آموزش هم نیاز دارد، به همین دلیل برنامه‌های آموزشی مرتبط را در مناطق شهری و روستایی این منطقه آغاز کردیم.

نادر سحرخیز امروز -سه‌شنبه- در گفت‌وگو با ایرنا با بیان این‌که بسترسازی برای حضور سرمایه‌گذار و آموزش جامعه محلی در شکوفایی اقتصادِ گردشگری موثر است، اظهار کرد: عباس‌آباد از مناطق شاخصِ سرمایه‌گذاری در غرب مازندران به‌شمار می‌رود که با تحقق این حجم از سرمایه‌گذاری این اطمینان وجود دارد که رشد اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی عاید منطقه شود.

وی حجم سرمایه‌گذاری در این شهرستان را بیش از ۱۵۰ میلیارد هزار ریال برشمرد و افزود: در نظر داریم با اجرای برنامه‌های آموزشی، سرمایه‌گذاری در روستاهای شهرستان عباس‌آباد گردشگری منطقه را توسعه دهیم که در این مسیر همکاری مدیران روستاها بسیار موثر است.

رییس اداره میراث فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری از ویلاسازی بی‌رویه جلوگیری خواهد کرد و باعث حفظ بافت روستایی نیز می‌شود، تصریح کرد: ایجاد تاسیسات گردشگری، تبدیل بناهای بومی به اقامتگاه بومگردی و توسعه محیط‌های گردشگری یا مزارع گردشگری سبب تقویت زیرساخت‌ها در روستاها شده و علاوه بر آن درآمدهای زیادی در حوزه گردشگری نصیب اهالی روستا می‌کند.

وی افزود: امروزه بخش زیادی از فعالیت‌های روستایی تحت تاثیر فرهنگ غیربومی دچار خدشه شده و ساختار روستا را متاثر کرده است. اما با توسعه سرمایه‌گذاری هدفمند در بخش گردشگری مهمانان با حفظ جایگاه از مزایای اقامت در واحدهای گردشگری بهره‌مندی بهتر و موثرتری خواهند برد.

سحرخیز یکی از مناسب‌ترین فعالیت‌های گردشگری را فعالیت‌های داوطلبانه با روستانشینان دانست و اظهار کرد: واحدهای تخصصی مانند بومگردی دارای بیشترین امکان برای گردشگران تجربه‌گرا است.

رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان عباس‌آباد یکی دیگر از ظرفیت‌های موجود در این شهرستان را محدوده ساحلی برشمرد و خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها با جذب سرمایه‌گذار می‌توانند گردشگری ساحلی و دریایی را توسعه دهند.

وی ایجاد واحد سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری در همه شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان عباس‌آباد را ضروری توصیف و ابراز کرد: این آمادگی وجود دارد که در همه جلسات سرمایه‌گذاری حضور داشته باشیم و راهکارهای تسهیل سرمایه‌گذاری را برای این بخش تامین و هموار کنیم.

سحرخیز بر ارزیابی ظرفیت‌های گردشگری این منطقه تاکید کرد و گفت: زمین‌های گردشگری ساحلی تکمیل کننده زنجیره گردشگری در ساحل و دریا و دیگر نقاط هستند و می‌بایست مورد توجه قرار گیرند. به این معنی که با درک ارزش‌های این مناطق می‌توان از تغییر کاربری‌هایی که خسارات جبران‌ناپذیر برای منطقه دارند، جلوگیری کرد.

به گزارش ایرنا، شهرستان عباس‌آباد با برخورداری از سه نقطه شهری شامل عباس‌آباد، کلارآباد و سلمانشهر، ۴۵ نقطه روستایی و جمعیت ثابت بالغ بر ۵۰ هزار نفر در غرب مازندران واقع شده است.