محسن روشنک روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دولت برای توسعه اقتصاد دانش بنیان، منابع ارزانی در اختیار دارد و این منابع حمایتی از محل بودجه، در اختیار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری و صندوق توسعه نوآوری و شکوفایی قرار دارد.
وی ادامه داد: برابر آمارهای موجود، حدود ۹۱ درصد این منابع در استان تهران مصرف می شود و حدود ۹ درصد سهم باقی مانده از آن صرف سایر استانهای کشور میشود.
رییس انجمن صنفی شتاب دهندههای خراسان رضوی گفت: فعالیت بخش خصوصی در حوزه اقتصاد دانش بنیان استان بیشتر با منابع بخش خصوصی تامین میشود و این در حالی است که با توجه به نرخ تورم در بازار، بخش خصوصی استان خراسان رضوی بسیار ریسک پذیر است و تنها با همتی که دارند در این مسیر گام برداشته اند.
روشنک افزود: دلایل چرایی قدرت جذب اندک منابع دولتی، فنی و متنوع است و باید با برگزاری نشست ها و همایش هایی راهکارهای برون رفت از این شرایط را مورد بررسی قرار داد.
وی اضافه کرد: برخی از قوانین نوشته شده در سهم ملی، با ساختار اقتصادی خراسان رضوی قابل اجرا نیست و نیاز است تا این قوانین برای اجرا در استان، مورد بازنگری قرار گیرد.
رییس انجمن صنفی شتاب دهندههای خراسان رضوی گفت: به عنوان مثال، در خصوص جذب منابع پژوهشی برابر ماده ۱۱ قانون جهش تولید، در این استان هنوز نتوانستیم توفیق مناسبی به دست آوریم و این در حالی است که اعتباراتی اختصاص داده شده ولی منابع آن جذب نشده است.