به گزارش ایرنا، هاشم ناظمی جلال روز چهارشنبه در دیدار کارکنان سوادآموزی و گزینش اداره کل آموزش و پرورش با نماینده ولی فقیه در استان، اظهار کرد: درصد باسوادی جمعیت ۱۰ تا ۴۹ سال که جامعه هدف ما هستند، ۹۷.۲۴ درصد است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۸ هزار و ۸۰۰ نفر بیسوادی مطلق داریم و این آمار بالاتر از میانگین کشوری است، افزود: در حال حاضر در جمعیت ۶ سال و بالاتر استان درصد باسوادی ۸۶.۱۰ درصد، ۱۰ سال و بالاتر ۸۴.۷ درصد، رده سنی ۱۵ سال و بالاتر ۸۲.۷ درصد است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان، شناسایی، جذب و آموزش را از اولویت های سوادآموزی در آموزش و پرورش استان خواند و اضافه کرد: هزار آموزش دهنده در استان داریم که خواهان تبدیل وضعیت استخدامیشان هستند.
ناظمی جلال با بیان اینکه هفت مرکز سوادآموزی در استان وجود دارد، گفت: در شناسایی و جذب نیاز به همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی داریم که امیدواریم در این رابطه ما را یاری دهند.
وی با اشاره به اینکه ۶۰ ناظر آموزشی داریم که فعالیت آنها باعث افزایش کیفیت سوادآموزی شده است، افزود: حجم پوشش ابلاغی دورههای سوادآموزی در استان ۱۰ هزار و ۵۴۱ نفر تعیین شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: از این میزان سه هزار و ۶۰۰ نفر حجم مربوط به دوره سواد آموزی، چهار هزار و ۱۲۱ نفر مربوط به دوره انتقال و ۲ هزار و ۸۲۰ نفر نیز مربوط به دوره تحکیم سواد است.
مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش کردستان هم در این دیدار به تفاوت آزمون های استخدامی امسال با سال های گذشته اشاره کرد و گفت: امسال تعدد استخدامی داشتیم که باعث افزایش تعداد داوطلبان شده بود و سه برابر ظرفیت هم برای مصاحبه و گزینش معرفی شدند.
احمدی اضافه کرد: در این دوره ۴۰ درصد آزمون علمی و ۶۰ درصد مصاحبه تخصصی ملاک پذیرش داوطلبان قرار گرفته بود و همین منجر به پیچیدگی و سختی کار گزینش شد.
از اول تا هفتم دی ماه با عنوان هفته سوادآموزی نامگذاری شده و ۱۵ دی ماه هم سالروز تاسیس ساختار گزینش در ادارات دولتی به فرمان امام خمینی(ره) است.