عبدالحسین گرشاسبی روز یکشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: ۲۵۰ معدن در این استان مجوز فعالیت دارند اما مدت سه سال است که سهم این اداره کل از عوارض سالانه را پرداخت نمی کنند.
وی یادآور شد: براساس قانون ۲۵درصد مساحت زمین های واگذاری در طرح های غیر کشاورزی که به صنایع واگذار می شود باید به توسعه فضای سبز اختصاص یابد .
گرشاسبی تصریح کرد: فعالیت صنایع پرورش میگو ، نفت ، گاز ، پتروشیمی ، سیمان و دیگر صنایع در استان بوشهر باعث تخریب پوشش گیاهی شده است و پرداخت عوارض سالانه تکلیف قانونی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر ادامه داد: این اداره کل برای تولید نهال و انتقال نهال های تولید شده به عرصه با کمبود شدید اعتبار روبرو است.
وی با بیان اینکه مشارکت دستگاههای ذیربط در اجرای طرح های منابع طبیعی ضعیف است گفت: این درحالی است که صاحبان صنایع ، شرکت های پتروشیمی ، نفت و گاز موظف هستند به ازای تولید کربن در جذب آن نیز مشارکت کنند.
گرشاسبی اضافه کرد: منشا گرد و خاک هایی که فضای استان بوشهر را آلوده می کنند مربوط به ۲۷۰ میلیون هکتار از اراضی کشورهای فرامنطقه ای است.
وی گفت: باتوجه به اینکه راهکار مقابله با ریزگردها درختکاری است کشورهای منطقه باید تا سال ۲۰۳۰ تعداد یک تریلیون درخت کشت کنند که سهم جمهوری اسلامی ایران یک میلیارد درخت است و سهم این استان نیز ۱۲ میلیون اصله نهال است.