بروجرد - ایرنا - فرماندار بروجرد گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی، امین نظام و دولت است که در حوزه خبررسانی و انعکاس اخبار به صورت حرفه‌ای عمل می کند.

قدرت اله ولدی روز دوشنبه در دیدار مسوول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی بروجرد اظهار کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی رسانه ای مطمئن و قابل استناد برای مردم و تریبون رسای دولت برای بیان خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی با تاکید اینکه رسانه ها نقش موثری در همدلی و انسجام مردم با دولت دارند، بیان کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان رسانه ای رسمی، معتبر و کارشناسی، دریچه ای برای بیان واقعیت ها در نهایت، سرعت، صحت و دقت است.

فرماندار بروجرد با تاکید بر اینکه در دنیایی که شبکه های اجتماعی متنوعی فعالیت دارند نقش رسانه های رسمی و معتبر در ارائه اخبار صحیح بسیار حساس و اثرگذار است، اضافه کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان رسانه ای فعال و موثر همواره صحت در انتشار اخبار را سرلوحه خود قرار داده که این رویکرد به ارتقای جایگاه حرفه ای آن کمک کرده است.

ولدی با بیان اینکه خبرگزاری جمهوری اسلامی در انعکاس توانمندی‌ها، چالش‌ها، تبیین برنامه‌ها و همچنین مطالبات مردمی در جهت توسعه و پیشرفت همه جانبه بسیار اثرگذار است، ادامه داد: این رسانه با انتشار اخبار صحیح، موثق، دقیق و به دور از حاشیه‌پردازی توانسته است در مسیر حرفه ای رسانه‌ای گام بردارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از وظایف رسانه ها ارتباط مردم با دولت و مسوولان است، ادامه داد: رسانه‌ها و به‌ ویژه خبرگزاری جمهوری اسلامی با انعکاس و اطلاع‌رسانی خدمات انجام شده دولت می‌توانند به ایجاد امید در جامعه گام بردارند.

فرماندار بروجرد یادآور شد: خبرگزاری جمهوری اسلامی به عنوان تریبون نظام با پوشش فراگیر خبری و در عین حال بهره گیری از شیوه های حرفه ای، در بیان مشکلات و انعکاس واقعیت ها پل ارتباطی بین مردم و مسوولان است.

ولدی با تاکید بر اجرای برنامه راهبردی توسعه و پیشرفت بروجرد گفت: براساس سند راهبردی توسعه استان لرستان تا پایان دولت چهاردهم باید ۱۶ هزار شغل پایدار در بروجرد ایجاد شود.

وی بیان کرد: براساس سند توسعه راهبردی و برنامه عملیاتی استان که با استفاده از داده‌ها و اطلاعات سازمان برنامه ریزی و مراکز جمع آوری آمار و با نظارت مستقیم استاندار لرستان تهیه و تدوین شده سهم ایجاد اشتغال پایدار هر شهرستان استان تعیین شده است.

معاون استاندار لرستان افزود: براساس این سند در سال آینده باید سه هزار و ۸۱۳ شغل، در سال ۱۴۰۵ سه هزار و ۳۹۰شغل، در سال ۱۴۰۶ چهار هزار شغل و در سال پایانی دولت چهاردهم باید چهار هزار و ۱۹۲ شغل در شهرستان بروجرد ایجاد شود.

ولدی بیان کرد: در مجموع وظیفه هر دستگاه در سند راهبردی توسعه مشخص شده است تا با عملکرد مطابق با سند چشم انداز طی چهار سال آینده ۱۶ هزار شغل پایدار ایجاد شود.

وی تاکید کرد: نظارت بر روند اجرای این سند راهبردی به صورت دقیق و مستمر و با ثبت آمار در سامانه بیمه تامین اجتماعی توسط کارشناسان فرمانداری انجام می شود.

فرماندار بروجرد با تاکید بر اینکه تعهد به سند راهبردی توسعه شهرستان فصل الخطاب ما با مدیران دستگاه های اجرایی مختلف است گفت: نتیجه عملکردها فصلی یا ماهیانه در اختیار نمایندگان مردم شهرستان در مجلس و رسانه ها قرار داده می شود زیرا گفتار درمانی و روزمرگی دردی از مردم درمان نمی کند، امروز ما باید به مردم خدمت رسانی کنیم.

ولدی با اشاره به اینکه برای توسعه شهرستان باید از توان و ظرفیت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی استفاده کرد، افزود: پیشرفت و توسعه شهرستان با همکاری و همراهی نمایندگان شهرستان، مدیران و مردم تحقق می پذیرد. پیگیری امورات شهرستان توسط فرمانداری با همراهی و همکاری نمایندگان مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی انجام می شود.

مسوول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی بروجرد گفت: ایرنا به عنوان رسانه ای رسمی و معتبر با سابقه ای طولانی همواره با دقت، صحت و سرعت عمل بالا یکی از رسانه های پر مخاطب و مرجع کشور است.

مقداد بهاروند احمدی افزود: خبرگزاری جمهوری اسلامی با خبرنگارانی متعهد و حرفه ای در تمامی حوزه ها تلاش می کند تا با اطلاع رسانی صحیح اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف را تشریح کند که در این زمینه همکاری و تعامل مسوولان با رسانه امری ضروری است.

وی ادامه داد: لازمه این همکاری آشنایی مسوولان با قدرت رسانه و به خصوص شناخت آنها نسبت به رسانه های معتبر و رسمی کشور است.

وی با تاکید بر اینکه خبرگزاری رسمی نظام جمهوری اسلامی با حساسیت مسائل و رودیدادهای محلی، ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی را رصد و منتشر می‌کند، گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی دفتر بروجرد این آمادگی را دارد که اقدامات و برنامه های راهبردی دولت در راستای توسعه و پیشرفت همه جانبه شهرستان را تبیین و منتشر کند.

مسوول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی بروجرد با تاکید ضرورت سواد رسانه ای و شناخت مسوولان نسبت به رسانه بیان کرد: با وجود گسترش شبکه های اجتماعی به همان نسبت سرعت انتشار شایعه، اخبار غلط و غیر واقعی افزایش می یابد.

بهاروند احمدی اضافه کرد: رسانه ای رسمی و معتبر همانند خبرگزاری جمهوری اسلامی صحت را سرلوحه خود قرار داده و همین امر به مرجعیت این رسانه کمک می کند.