به گزارش خبرنگار ایرنا، قدرت اله ولدی روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری بروجرد که در سالن جلسات فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: براساس توسعه راهبردی و برنامه عملیاتی استان که با استفاده از دادهها و اطلاعات سازمان برنامه ریزی و مراکز جمع آوری آمار و با نظارت مستقیم استاندار لرستان تهیه و تدوین شده سهم ایجاد اشتغال پایدار هر شهرستان استان لرستان تعیین شده است.
وی افزود: براساس این سند در سال آینده باید سه هزار و ۸۱۳ شغل، در سال ۱۴۰۵ سه هزار و ۳۹۰شغل، در سال ۱۴۰۶ چهار هزار شغل و در سال پایانی دولت چهاردهم باید چهار هزار و ۱۹۲ شغل در شهرستان بروجرد ایجاد شود.
معاون استاندار لرستان بیان کرد: در مجموع وظیفه هر دستگاه در سند راهبردی توسعه مشخص شده است تا با عملکرد مطابق با سند چشم انداز طی چهار سال آینده ۱۶ هزار شغل پایدار ایجاد شود.
ولدی با تاکید بر اینکه منظور از ایجاد شغل آمارسازی نیست، بیان کرد: شغل های ایجاد شده باید واقعی و حق بیمه تامین اجتماعی آنها پرداخت شود و هر دستگاهی مطابق سهم مشخص شده که برای آن تعیین شده باید عمل نماید.
وی تاکید کرد: نظارت بر روند اجرای این سند راهبردی به صورت دقیق و مستمر و با ثبت آمار در سامانه بیمه تامین اجتماعی توسط کارشناسان فرمانداری انجام می شود.
خدمت رسانی به مردم در اولویت قرار بگیرد
فرماندار بروجرد با تاکید بر اینکه ملاک و اولویت همه مدیران شهرستان خدمت رسانی به مردم است، اضافه کرد: به دور از روزمرگی، گفتار درمانی و آمارسازی باید در راستای تحقق برنامه چهارساله پیشرفت داشته باشیم.
ولدی ادامه داد: براساس برنامه راهبردی و عملیاتی که در استان تهیه شده باید کار کنیم و در بروجرد نیز اجرای این برنامه راهبردی و عملیاتی، معیار ارزیابی مدیران دستگاههای مختلف است.
وی با اشاره به اینکه در سند راهبردی توسعه همه چالش ها در حوزه های مختلف مشخص شده است، گفت: شاخص ها، ظرفیت ها و پتانسیل ها، جهت گیری ها، وضعیت موجود، چشم انداز، طرح ها پیشران و اولویت دار، محل تامین منابع و روش های پیشنهادی تامین منابع را در شهرستان های استان بومی سازی شده است.
فرماندار بروجرد با تاکید بر اجرای سند راهبردی توسعه در بروجرد افزود: بروجرد باید به جایگاهی که شایسته آن است برسد و در این راستا تعامل، همکاری و همراهی همه دستگاهها و مردم ضروری و لازم است.
ولدی با تاکید بر اینکه رفاه و آسایش و خدمت رسانی به مردم باید اولویت همه باشد، گفت: نتیجه عملکردها را مردم باید به صورت محسوس و ملموس در زندگی خود مشاهده کنند و هیچگونه آمارسازی پذیرفتتی نیست.
وی ادامه داد: روند اجرای برنامه توسعه ای که وظایف همه دستگاهها در آن مشخص است توسط تیم هایی که مشخص کرده ایم، بررسی و اگر این اهداف محقق نشود با مدیران دستگاهی که کم کاری کرده ادامه همکاری نخواهیم داشت.
وی با اشاره به وظایف بخشداران ادامه داد: بخشداران تابعه این شهرستان نباید از اجرای شرح وظایف ذاتی خود غفلت کنند و در سطح بخشها منادی وحدت و همدلی باشند.
معاون استاندار لرستان افزود: بخشداران به عنوان نمایندگان عالی دولت در خط مقدم خدمترسانی به مردم هستند و در این زمینه از هیچ تلاشی کوتاهی نکنند.
ولدی تاکید کرد: دستگاه های خدمات رسان شهرستان نمایندگانی در بخشداری مستقر کنند تا مردم ساکن بخش برای گرفتن خدمت با مرکز شهرستان مراجعه نکنند.
عملکرد مدیران در اختیار رسانه قرار خواهد گرفت
وی با بیان اینکه نتیجه عملکردها فصلی یا ماهیانه در اختیار نمایندگان مردم شهرستان در مجلس و رسانه ها قرار داده می شود، گفت: گفتار درمانی و روزمرگی دردی از مردم درمان نمی کند، امروز ما باید به مردم خدمت رسانی کنیم.
فرماندار بروجرد با اشاره به اینکه برای توسعه شهرستان باید از توان و ظرفیت نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی استفاده کرد، افزود: پیشرفت و توسعه شهرستان با همکاری و همراهی نمایندگان شهرستان، مدیران و مردم تحقق می پذیرد.
ولدی تاکید کرد: پیگیری امورات شهرستان توسط فرمانداری با همراهی و همکاری نمایندگان مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی انجام می شود.
معاون استاندار لرستان بیان کرد: مدیران کل دستگاه های اجرایی باید باید به صورت مستمر در شهرستان حضور یابند و تحقق این مهم نیازمند پیگیری و ارتباط مدیران شهرستان است.
تخصص، تجربه و تعهد ملاک انتصاب مدیران است
ولدی خطاب به مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان با تاکید بر اینکه ملاک ارزیابی مدیران، عملکرد آنها است، گفت: تغییر مدیران شهرستان براساس عملکردها صورت می گیرد، ضمن اینکه تفکرها نیز باید با دولت همخوانی داشته باشد و در کنار آن توانایی و تخصص لازم باید وجود داشته و خدمت به مردم ملاک قرار گیرد.
فرماندار بروجرد اظهار کرد: عملکرد مدیران تنها معیار در تغییرات و انتصابات است با بررسی سن خدمتی هر مدیر عملکرد او بررسی می شود.
نظر شما