به گزارش ایرنا، محسن فتحی روز دوشنبه در نهمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان که در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری تشکیل شد، اظهار کرد: براساس پیمایش ها و گزارش های میدانی، احساس تبعیض در عدم سرمایه گذاری دولت در کردستان، نسبت به سایر نقاط کشور، بالا است.
وی اضافه کرد: با همفکری با مسئولان استان، مقرر شد از شرکت های زیرمجموعه وزارت تعاون و صندوق های سرمایه گذاری برای سرمایه گذاری در استان دعوت شود.
نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: براساس آمار منتشر شده مرکز آمار ایران، کردستان در شاخص اشتغال جزو استان های آخر کشور است.
فتحی بر ایجاد بازار کار برای فارغ التحصیلان دانشگاهی تاکید کرد و گفت: شهرستان دیواندره قطب دامداری غرب کشور است و ظرفیت لازم برای ایجاد مجموعه های دامپروری و تولید لبنیات را دارد که انتظار می رود یکی از شرکت های زیرمجموعه ها وزارت تعاون در این بخش سرمایه گذاری کند.
وی یادآور شد: توسعه مناطق مرزی منجر به توسعه امنیت پایدار خواهد شد لذا انتظار می رود با این دیدگاه همه شرکت های سرمایه گذاری توجه ویژه ای به این مناطق داشته باشند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان در این جلسه اظهار کرد: براساس آخرین پیمایش انجام شده در سال ۱۳۹۵، در بین شاخص اجتماعی و فرهنگی استان یکی از مواردی که وضعیت مطلوبی ندارد، مسئله طلاق است.
اکبر محمدی با اشاره به اینکه در مجموع شاخص های فرهنگی و اجتماعی نسبت به میانگین کشوری شرایط مطلوبی داریم، افزود: امید می رود در این نشست به مباحث اساسی و مهمی که استان با آن مواجه است پرداخته شود.
سفر نظارتی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به مدت ۲ روز به استانهای غربی کشور در حال انجام است و هدف از این سفر بررسی مشکلات شرکتهای زیرمجموعه شستا، بررسی میدانی مسائل حاشیهنشینی و آسیبهای اجتماعی و سایر مسائل معطوف به وظایف نظارتی کمیسیون اجتماعی مجلس است.
معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) و سیدجواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور، اعضای کمیسیون اجتماعی را همراهی میکنند.
سفر نظارتی کمیسیون اجتماعی مجلس روز یکشنبه ۹ دی به کرمانشاه انجام شد و امروز دوشنبه هم وارد استان کردستان شدند.