شهرکرد- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد گفت: جناح‌بندی‌های سیاسی و حزبی نباید در گزینش افراد اثرگذار باشد و همه احزاب سیاسی که زیر پرچم جمهوری اسلامی فعالیت دارند قابل قبول هستند و تعارضی در این خصوص وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی روز دوشنبه در گردهمایی گزینشگران این استان افزود: در انتخاب و گزینش افراد باید کمال دقت و حساسیت به کار گرفته شود اما این حساسیت به معنای آن نیست که خط و خطوط سیاسی افراد ملاک گزینش قرار گیرد بلکه همه افرادی که در احزاب مورد تایید نظام فعالیت دارند از این منظر در گزینش‌ها یکسان هستند.

وی ادامه داد: ممکن است بین افراد متناسب با گرایش سیاسی که دارند، اختلاف نظر و سلیقه وجود داشته باشد، برای نمونه مشی دولت شهید رییسی با رییس‌ دولت چهاردهم متفاوت است اما هر ۲ از فرزندان انقلاب هستند و گرایش حزبی منعی در گزینش‌ها نباید داشته باشد.

امام جمعه شهرکرد تصریح کرد: آنچه در گزینش‌ها باید اصل و اساس واقع شود، اعتقاد به اسلام و نظام، نجابت و تقوا و ارزش‌های اعتقادی، اخلاقی و سلامت نفس است و اینکه هر کس بر مسند امور قرار می‌گیرد کشور را به سمت تقوا و طهارت و درستی هدایت کند.

فاطمی با تاکید بر اینکه نباید افراد بی‌اعتقاد، بی‌دین، فاسق و فاجر بر مسند امور قرار گیرند اظهار داشت: امر گزینش از این منظر بسیار اهمیت دارد و باید حساسیت‌های لازم در این خصوص به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه گزینشگران مامور به ظاهر هستند تصریح کرد: مامور به ظاهر به این معناست که گزینشگران از آنجا که به باطن افراد آگاه نیستند، باید بر اساس ظاهر افراد و تحقیق و جست‌وجو سلامت آنها را بررسی کنند.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد افزود: اگر چه در عادل‌ترین حکومت‌ها که زمامداری حضرت علی (ع) است افرادی برای اجرای امور انتخاب شدند که صلاحیت لازم را نداشتند و بر خلاف اصول رفتار کردند اما باید تا آنجاکه می‌شود دقت و رضایت الهی را در کار گزینش به جد رعایت کرد.

در گزینش افراد از افراط و تفریط پرهیز شود

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با تاکید بر اینکه در گزینش افراد باید از افراط و تفریط پرهیز شود اظهار داشت: گزینشگری کار هوشمندانه و حساسی است و باید با دقت نظر افراد توانمند و کارآمد انتخاب شوند.

عبدالعلی ارژنگ افزود: در تشخیص صلاحیت افراد باید خدا را مدنظر قرار داد و حال فعلی افراد ملاک ارزیابی‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه آثار و پیامدهای تصمیم و انتخاب گزینشگران تا سالهای زیادی ماندگار است تصریح کرد: از گزینشگران استان قدردانی می‌شود و انتظار می‌رود در بررسی صلاحیت‌ها به نحوی عمل شود که حقی از کسی ضایع نشود.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: برای اعتلای نظام اسلامی می‌طلبد تا ماموریت هسته‌های گزینش را جدی بگیریم.

به گزارش ایرنا، نهاد گزینش کشور در ۱۵ دی ۱۳۶۱ به فرمان حضرت امام خیمین(ره) تشکیل شد.