مشهد- ایرنا- نمایش آثار پانزدهمین جشنواره ملی مردمی عمار چهارشنبه در آیینی در پردیس سینمایی هویزه مشهد با حضور مدیران فرهنگی و اهالی هنر و نمایش آغاز شد.

به گزارش ایرنا، دبیر این جشنواره در خراسان رضوی در این آیین گفت: جشنواره امسال محل نمایش چهار هزار و ۳۰۰ اثر در قالب فیلم داستانی، فیلم کوتاه، پویانمایی (انیمیشن)، نماهنگ و سرود است که از این تعداد ۳۰ اثر منتخب به صورت هفتگی تا پایان سال در مدارس و مساجد و مجموعه‌های فرهنگی مشهد و دیگر نقاط استان به نمایش درمی‌آید.

محمدصادق صابری افزود: افتتاحیه پانزدهمین دوره از جشنواره فیلم عمار جمعه هفتم دی با حضور «مرضیه هاشمی» دبیر جشنواره، خانواده شهید احمدی روشن، شهید چراغی و پدر شهید میلاد بیدی از شهدای ضاحیه لبنان و همچنین دیگر خانواده‌های شهدا، مردم و اهالی رسانه در سینما بهمن تهران آغاز شد که متعاقب آن در استان های دیگر در حال برگزاری است.

وی بیان کرد: این جشنواره فرصتی برای گرد هم آمدن علاقه مندان به سینما و فرهنگ و هنر است تا جدیدترین و مردمی ترین ٍآثار را در کنار هم به تماشا بنشینند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز به اهمیت برگزاری جشنواره مردمی فیلم عمار اشاره و بیان کرد: سازندگان آثار این جشنواره تلاش می‌کنند با نگاهی تیزبین، سوژه های ناب را از دل جامعه بیرون کشیده و به زیور هنر آراسته و آن را در کشور به نمایش بگذارند.

محمد حسین زاده اظهار کرد: جشنواره فیلم عمار، فرصتی است تا ساکنان مناطق فاقد سینما بتوانند از تماشای آثار سینمایی و هنری بهره گیرند، این جشنواره همچنین فرصتی برای انتقال پیام‌های هنری و اجتماعی به مردم با تأکید بر ارزش‌های مقاومت و دغدغه‌های ملی است.

در ادامه این مراسم از «احمد منصوب» هنرمند متعهد خراسانی و فعال در عرصه دفاع مقدس تجلیل شد.

وی درباره آخرین اثر خود با عنوان «نقاشی دیواری شهدای بیسیم‌چی» گفت: این اثر ادای دینی به شهدای گمنام دفاع مقدس است که کار آن از مرداد سال ۱۴۰۲ آغاز شد و اواخر بهار امسال پایان یافت، این اثر چهره نورانی ۴۰ شهید بیسیم‌چی دوران دفاع مقدس را به تصویر می کشد که گمنام باقی ماندند.

منصوب اظهار کرد: نقاشی مزبور در یکی از بهترین نقاط مشهد قرار گرفته است، برای معرفی هر شهید هم از اشعاری بر وزن عروضی اشعار شاهنامه استفاده شده است، در واقع این اثر تلفیقی از نقاشی، خطاطی و شعر است که جلوه خاصی به آن بخشیده است.

در پایان این رویداد از کتاب «نقاش مردم» رونمایی و انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» برگزیده فانوس بخش پویانمایی جشنواره مردمی فیلم عمار به نمایش درآمد.

پویانمایی سینمایی «ساعت جادویی» که به واقعه گوهرشاد می‌پردازد، از تولیدات هنرمندان مشهد است.