ساری- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران گفت: بی توجهی مدیران دستگاه های اجرایی و بانک های عامل استان به مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تخلف اداری است.

به گزارش ایرنا، رضا گنجی روز یکشنبه در حاشیه گارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مازندران در ساری در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه نظام بانکی در اقتصاد و رشد سرمایه‌گذاری تعیین کننده است، خواستار همراهی و تعامل بیشتر بانک با سیاست اقتصادی استان شد.

وی بر نقش محوری و ارزنده بانک‌ها در برنامه اقتصادی تاکید کرد و گفت: بانک‌ها در تصمیم گیری و سیاست‌گذاری اقتصادی استان حضور دارند و باید میدانی عمل کنند. همچنین پیگیر رفع مشکل مالی تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران بر لزوم مشارکت همه دستگاه‌ها و نظام بانکی استان در تسهیل و رفع موانع تولید تاکید کرد و افزود: دغدغه ما حل و فصل مسائل تولیدی و اقتصادی است باید از همه ظرفیت‌ها استفاده شود.

گنجی در ادامه بر قابلیت اجرایی مصوبات طرح‌های کلان اقتصادی تاکید کرد و یادآور شد: در جلسه کارگروه موضوعات کلیدی باید مطرح و نظر کارشناسی آن، قابلیت اجرایی داشته باشد.

این مقام مسوول در ادامه با تاکید بر اینکه مدیران کل در این جلسات باید با آگاهی کامل و اطلاعات دقیق حضور یابند، تصریح کرد: حضور آگاهانه و موثر مدیران نقش کلیدی در تسهیل و رفع موانع خواهد داشت.

گنجی همچنین اضافه کرد: لازم است با برنامه‌ریزی دقیق و رویکردی هدفمند برای رفع موانع تولید گام برداشته شود.

معاون استاندار مازندران دغدغه اصلی تولیدکنندگان را بانک‌ها و مسائل مالی اعلام کرد و افزود: در رسیدگی به رفع موانع تولیدکنندگان، اگر مصوبه سفر داشت اما عمل نشد، عدم اجرای طرح به طور جدی پیگیری می کنم و کوتاهی‌ها را برنمی‌تابم.

به باور صاحبنظران احیای افزون بر ۳۵۰ واحد صنعتی راکد در استان مازندران با همراهی دولت و بخش خصوصی با ایجاد اشتغال پایدار برای ۶ هزار نفر گام بزرگ فعالان اقتصادی در احیای صنایع کوچک در این خطه از شمال کشور در ماه های اخیر است. یکی از مهمترین سیاست‌های دولت چهاردهم برای احیای بنگاه‌های اقتصادی و بازکردن گره‌ای از مشکلات تولیدکنندگان و صنعتگران، برگزاری مستمر کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در استان‌های مختلف کشور است.

در این این جلسات به طور معمول مسائل تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی در هر استان بررسی و تصمیماتی با هدف امهال تسهیلات، تقسیط بدهی‌های بانکی و معافیت مالیاتی به منظور رفع موانع تولید اتخاذ می‌شود، همچنین به منظور اخذ مصوبات لازم در سطوح ملی، برخی موارد به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور ارجاع داده خواهد شد و مکاتبات لازم صورت می‌گیرد. استاندار مازندران: مدیران اجرایی فرش قرمز زیرپای سرمایه‌گذاران پهن کنند برگزاری این نشست‌ها به صورت مستمر نتایج قابل‌توجهی به دنبال داشته به گونه‌ای که طبق آمار فعالان اقتصادی در ماه های اخیر توانستند هزاران واحد صنعتی راکد را با گره‌گشایی در مشکلات آنها به مدار تولید بازگرداند. ‌

صنعت همواره در مازندران از جایگاه ویژه‌ای برخوردار بوده و ۱۵ درصد از تولید ناخالص استان از این بخش است و دستکم سه هزار واحد صنعتی با اشتغال‌زایی مستقیم ۸۰ هزار نفر در استان وجود دارد که از این تعداد ۴۶۱ واحد صنعتی در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول به فعالیت هستند که نوسازی و روغن کاری چرخ دنده های این بنگاه های اقتصادی با تلاش دولت سیزدهم در دست اجرا است.

طبق آمارهای رسمی در استان مازندران ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.