تربت حیدریه - ایرنا - ایده برپایی دوره‌های آموزشی برای آشناسازی دانش‌آموزان تربت حیدریه با هوش مصنوعی پیش از آغاز برنامه ملاقات‌ مردمی این هفته فرماندار شهرستان شکل گرفت.

به گزارش ایرنا، حضور همزمان و بدون برنامه دو مسوول در برنامه ملاقات‌های مردمی فرمانداری تربت حیدریه و گفت وگوی رییس مرکز فنی و حرفه ای تربت‌حیدریه و مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری این شهرستان با فرماندار باعث شکل گیری برگزاری دوره آموزشی هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان این منطقه شد.

معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه در این نشست گفت: هوش مصنوعی اکنون به سرعت در جهان مطرح و رشد کرده است و دانش‌آموزان این شهرستان باید با آن آشنا شوند.

مجتبی شجاعی افزود: باید به سمتی پیش رفت که دانش‌آموزان یک یا دو مقطع تحصیلی تا قبل از پایان سال تحصیلی مرحله مقدماتی هوش مصنوعی را فرا گرفته و با این ابزار فناورانه آشنا شوند.

فرماندار تربت حیدریه بیان کرد: بدین منظور نشستی بین سه نهاد آموزش و پرورش تربت حیدریه، فنی و حرفه‌ای و مرکز رشد واحدهای فناور تربت حیدریه برگزار شد.

آموزش هوش مصنوعی را از معلمان آغاز کنیم

رییس مرکز رشد واحدهای فناور تربت حیدریه در آغاز نشست گفت: آموزش هوش مصنوعی را باید برای دانش‌آموزان و معلمان آغاز کنیم تا در این عرصه فناوری از دنیا عقب نماییم.

سعید شجاعی کاریزکی ادامه داد: می‌خواهیم جهشی در زمینه هوش مصنوعی در تربت حیدریه ایجاد کنیم و بهتر است از معلمان آغاز کنیم، فضای مورد نیاز برای این منظور را هم مرکز رشد واحدهای فناور می‌تواند در اختیار قرار دهد که سالن آن گنجایش ۴۰ نفر را دارد.

وی اضافه کرد: مشکلی از بابت اینترنت مورد نیاز هم وجود ندارد و بهتر است کار را سریع‌تر و با برنامه‌ریزی آغاز کنیم.

معاون توسعه آموزش و پرورش تربت‌حیدریه هم در این نشست اظهار کرد: هوش مصنوعی از اول سال تحصیلی اولویت آشنایی همکاران و معلمان بوده است و این نیاز خود ما بود که کار را هم آغاز کردیم.

میثم سالاری اشاره کرد: هوش مصنوعی آینده دنیا را رقم خواهد زد و ۴۴ هزار دانش‌آموز در حال تحصیل می‌توانند مخاطب دوره آموزشی مذکور باشند و برای آن‌ها برنامه‌ریزی کرد.

وی اشاره کرد: دو هزار و ۵۰۰ مخاطب فرهنگی هم می‌توانند مخاطب این دوره یا دوره‌های آموزشی باشند و باید در اولویت آموزش قرار گیرند و بهتر است زودتر از دانش‌آموزان با آن آشنایی داشته باشند.

معاون توسعه آموزش و پرورش تربت‌حیدریه گفت: حتی می‌توان معلمان یک مقطع خاص را آموزش داد و از آن‌ها خواست این آموزش ها را در بین دانش‌آموزان گسترش دهند.

سالاری افزود: دوره آموزشی هوش مصنوعی باید به شکل کارگاهی باشد و بازخورد آن را دریافت کرد، بنابراین باید یکسری زیرساخت‌ها را فراهم کرد که لازمه آن بکارگیری کارگاه‌های دانشگاهی است.

رییس مرکز فنی و حرفه‌ای تربت حیدریه هم ابراز کرد: اینکه بتوان آموزش کاربردی برای دانش‌آموزان به صورت کارگاهی برگزار کرد با توجه به ساعت محدود کلاسی با دشواری هایی رو به‌رو است.

هاشم صادق زاده افزود: دوره آموزشی هوش مصنوعی دارای استانداردهای خاصی بوده و با توجه به تعداد بالای دانش‌آموزان تنها می‌تواند در حد و اندازه آشنایی باشد، اما برای معلمان و کارکنان می‌توان کارگاهی برگزار کرد.

وی تصریح کرد: سپس از معلمان خواست محتوای درسی مورد نیاز برای دانش‌آموزان با هوش مصنوعی را تولید کرده و به آنان آموزش بدهند.

وی افزود: این کار برای دانش‌آموزی که فردا وارد بازار کار می‌شود بسیار مفید خواهد بود.

در پایان این نشست هم تصمیم گرفته شد تعیین استاندار آموزشی برای تربیت مربی، لیست اولیه معلمان برای شرکت در دوره آموزشی، تدوین و انتخاب محتوای آموزشی مخصوص دانش‌آموزان و بررسی راه‌های تأمین مالی اولیه دوره آموزشی هوش مصنوعی انجام شود.

شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه دارای ۴۴ هزار دانش آموز و ۲۸۰ مدرسه است و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع شده است.