دکتر علی اکبر محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این بازه زمانی ۴۷ هزار و ۱۰۰ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عموlی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در این بازدیدها ۱۳ هزار و ۳۹۴ مورد اخطاریه بهداشتی صادر و صاحبان ۹۳۵ مرکز به مراجع قضایی معرفی شده اند و ۸۲ مرکز متخلف بهداشتی مهر و موم شده است.
سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: همچنین در این بازدیدها ۴۷۰ مورد نمونه برداری مواد غذایی، نان و نمک انجام شده است.
محمدی با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی افزود: رعایت ضوابط بهداشتی در تمامی مراحل تهیه، نگهداری، توزیع و فروش مواد غذایی الزامی است چرا که وجود مواد غذایی تاریخ گذشته میتواند خطرات جدی برای سلامتی مصرفکنندگان ایجاد کند و باید بلافاصله از چرخه فروش خارج شود.
وی ادامه داد: از همشهریان خواستاریم هنگام خرید موادغذایی به مشخصات بهداشتی محصول دقت نموده و درصورت مشاهده تخلفات احتمالی مراتب را با سامانه تلفنی ۱۹۰ در میان بگذارند تا در اسرع وقت توسط کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای پیگیری شود.
دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار جمعیت چهار شهرستان "نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه" خدمات بهداشتی و درمانی ارائه میکند.