اصفهان - ایرنا - رییس هیات اسکی اصفهان گفت: احداث پیست اسکی و ورزش‌های زمستانی در شهرستان چادگان در غرب این استان نیازمند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است.

محمود یسلیانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شهرستان چادگان از جمله مناطقی در استان اصفهان است که قابلیت احداث پیست اسکی دارد و بر همین اساس جانمایی‌ لازم در چند نقطه انجام و راهکارهای تامین برق، آب، گاز و دیگر نیازها بررسی شده است.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری اولیه برای راه‌اندازی پیست اسکی در آن منطقه دست‌کم ۲۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

رییس هیات اسکی اصفهان خاطرنشان کرد: از آنجا که اعتبارات دولتی برای ساخت چنین مکان ورزشی پاسخگو نیست بنابراین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تنها راه ایجاد پیست اسکی در چادگان است.

یسلیانی افزود: پیش‌تر هماهنگی هایی با فرمانداری، اداره ورزش و جوانان، فعالان اقتصادی و هیات اسکی آن شهرستان داشتیم تا بتوان این پروژه را به سرانجام رساند.

وی تصریح کرد: چادگان از جمله شهرستان‌های با قابلیت‌های گردشگری زیاد در استان اصفهان است بنابراین احداث پیست اسکی در آن ضمن رونق صنعت گردشگری و درآمدزایی می‌تواند به توسعه ورزش در آن خطه نیز بینجامد.

یسلیانی ابراز امیدواری کرد که با نظر مساعد یک یا ۲ سرمایه‌گذار بخش خصوصی، شاهد راه‌اندازی پیست اسکی چادگان در سال‌های پیش رو باشیم.

رییس هیات اسکی اصفهان گفت: سمیرم در جنوب استان نیز از جمله مناطق با قابلیت ساخت پیست اسکی بوده اما تاکنون اقدامی از سوی مسوولان شهرستان مذکور در این ارتباط صورت نگرفته است.

به گزارش ایرنا، شهرستان گردشگری و برف‌گیر چادگان با ۲ شهر و ۶۶ روستا و جمعیت ۳۲ هزار نفری در ۱۲۰ کیلومتری غرب اصفهان است.

چادگان با حدود یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتر مربع مساحت، از سمت شمال و شمال شرق به شهرستان‌های تیران و کرون، از سمت غرب و شمال غرب به فریدونشهر و فریدن و از جنوب به استان چهارمحال و بختیاری می‌رسد.

استان اصفهان اکنون ٢ پیست اسکی دارد، «فریدونشهر» به‌عنوان اصلی‌ترین پیست استان اصفهان با مدیریت بخش خصوصی و با مساحتی بالغ بر ۷۰ هکتار در ۱۸۰ کیلومتری غرب اصفهان در دامنه کوه «تسیخه» واقع است.

پیست «اَفوس» در شهرستان بویین میاندشت نیز دیگر مکان مناسب برای اجرای اسکی و دیگر ورزش‌های زمستانی است.

حدود ۸۵ مربی و یک‌هزار ورزشکار در رشته‌های «آلپاین» و «اسنوبُرد» (از زیرمجوعه‌های رشته اسکی) در استان اصفهان فعالیت می‌کنند و در ایران بالغ بر ۵۰ هزار نفر بصورت حرفه‌ای و نیمه حرفه‌ای به رشته‌های مختلف اسکی می‌پردازند.