به گزارش ایرنا، مهدی شیردل روز پنجشنبه در نشست بررسی عملکرد فعالیت شرکت های تعاونی مرزنشین تایباد افزود: ۶۰ درصد جمعیت این شهرستان به صورت رسمی عضو شرکت های تعاونی مرزنشین هستند که متاسفانه تاکنون سودی متناسب با خدمات و سرمایه گذاری نصیب آنها نشده است.
وی اظهار کرد: تعاونیهای مرزنشین یکی از نقاط قوت مناطق مرزی و محروم به شمار می روند که بدون شک پویایی آنها موجب رونق کسب و کار و معیشت بومیان خواهد شد.
فرماندار تایباد ادامه داد: شرکت های تعاونی تایباد باید از فرصت طلایی همجواری این شهرستان با کشور افغانستان نهایت بهره وری را در حوزه های مختلف اقتصادی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه تعاونی ها باید با تدبیر به سمت سودهی برای سهامداران تلاش کنند، گفت: موقعیت راهبردی و اقتصادی مرز دوغارون تایباد با افغانستان را نباید نادیده گرفت، کشوری که بیشترین اقلام و کالاهای مورد نیاز خود را از سمت گذرگاه بین المللی وارد بازار خود می کند، شرکت های تعاونی این شهرستان می توانند سهم زیادی را در این راستا از آن خود کنند.
شیردل ادامه داد: تعاونیهای مرزنشین این منطقه اگر در بخش صادرات و واردات از راه مجاری قانونی فعالیت دارند باید به دنبال این باشند که بدون واسطه و مستقیم این حوزه به دست بگیرند و سهامداران از سود حاصل شده منتفع شوند.
وی با بیان اینکه تایباد یکی از مناطق مرزی و محروم کشور است، خاطر نشان کرد: بدون تردید دولت در چارچوب قانون و در راستای حمایت از مرزنشینان تسهیلاتی خوبی را در اختیار شرکت های تعاونی قرار داده است که باید بستر استفاده از این حمایت ها در منطقه فراهم شود.
فرماندار تایباد با بیان اینکه شرکت تعاونی های این شهرستان باید به دنبال شناسایی مشکلات حوزه فعالیت های خود باشند، تصریح کرد: سرمایه گذاری از سوی شرکت های تعاونی باید متناسب با نیازهای هر منطقه باشد، شفاف سازی عملکرد اعضای شرکت ها، برگزاری جلسات با نمایندگان، معتمدین و پاسخگویی به سوالات مبهم آنها رضایتمندی اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.
شیردل گفت: با استفاده از تجربیات و ایده های کارشناسان بخش های مختلف بوِیژه در حوزه اقتصاد، مشکلات و موانع پیش روی شرکت های تعاونی تایباد به حداقل خواهد رسید که این مهم باید مورد توجه قرار گیرد.
شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.