احسان شهیر روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: اکنون یک هزار و ۶۳۷ بنگاه اقتصادی استان که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، دچار این چالش هستند.
وی اضافه کرد: در استان بیش از ۱۰ هزار بنگاه اقتصادی فعال وجود دارد که از این تعداد ۲ هزار و هفت بنگاه در سالهای(۱۴۰۱-۱۴۰۲) پروانه بهرهبرداری گرفتند و نیاز به تسهیلات سرمایه در گردش دارند تا بتوانند به ظرفیت اسمی خود نزدیک شوند.
شهیر تصریح کرد: در حال حاضر یک هزار و ۶۲۷ بنگاه اقتصادی استان بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و برای تکمیل کار خود نیاز به سرمایه ثابت دارند و باید به آنها توجه ویژه شود تا بتوانند در زنجیره ارزش راهبردی کشور نقشآفرینی کنند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان بیان داشت: از سوی استانداری مکاتبهای با مرکز صورت گرفته است تا سهیم مناسبی برای این استان اصفهان متناسب با نقش آن در میزان تولید ناخالص داخلی و سند رشد هشت درصدی کشور در نظر گرفته شود.
شهیر خاطرنشان کرد: مساعدت مالی به استان ها طبق مصوبهای است که از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی اعلام و بر اساس آن ۲۰۰ همت برای کشور مشخص شده که قرار است آن را بین استانها تقسیم کنند.
وی همچنین گفت: در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، پرونده ۱۶ بنگاه اقتصادی که دچار چالش شده بودند با همکاری دستگاههای مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان بیان داشت: در این نشست استمرار اشتغال ۲ هزار و ۸۵۱ نفر از نیروهای بنگاههای شهرستانهای اصفهان، نجفآباد، کوهپایه، مبارکه، شاهینشهر، خمینی شهر و کاشان از طریق رفع موانع تولید آنها میسر شد.
شهیر گفت: برخی از این بنگاهها بصورت هلدینگ هستند و در آنها تعداد زیادی نیرو اشتغال به کار دارند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری اصفهان تصریح کرد: یکی از این بنگاهها در زمینه توسعه یک شرکت دانشبنیان با موضوع امحای پسماندهای صنعتی پزشکی با جهاد کشاورزی و اداره کل راهداری دچار مشکل شده بود که از طریق کارگروه مقرر شد مساعدت لازم در این زمینه انجام بشود و گام خوبی در راه تحقق مباحث زیست محیطی استان برداشته شود.
وی گفت بسیاری از بنگاههای مستقر در استان دارای برد ملی هستند.
به گزارش ایرنا، سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد است.
رتبه این استان در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن در کشور اول و از نظر ذخایر معدنی، دوم است.
اصفهان با بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایه بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور بهشمار میرود.