احسان شهیر روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا افزود: در مدت یاد شده ۸۵ جلسه ستاد استانی تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل و یک هزار و ۳۹۶ مصوبه لازم الاجرای در موضوعات بانکی و غیر بانکی تصویب شد.
وی ادامه داد: بیش از هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی رونق تولید و تبصره ۱۸ در قالب سرمایه ثابت و در گردش با هدف اتمام طرح های نیمه تمام تولیدی، اشتغالزایی و تامین مالی سرمایه در گردش به بنگاه های تولیدی پرداخت شد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهار داشت:حمایت از تولید، اشتغال زایی و توسعه سرمایه گذاری های بخش خصوصی و فعالان اقتصادی از اولویت های مدیریت استان است.
وی گفت: مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در جهت رفع مشکلات این واحدها به بانک ها و سایر نهادهای اجرایی از جمله تامین اجتماعی، امورمالیاتی، شرکت شهرک های صنعتی، شرکت های برق و گاز ابلاغ شده است.
به گفته وی، کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید بر اساس ماده ۶۱ آیین نامه اجرایی قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر مصوب مجلس تشکیل شده ومصوبات آن بر اساس قانون و ابلاغ هیات وزیران همچنین تصریح دادستان کل کشور لازم الاجراست و نهادهای اجرایی و بانک ها ملزم به اجرای مصوبات این ستاد هستند.
شهیر خاطر نشان کرد: ظرفیت های استان در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برای خدمت رسانی به واحدهای تولیدی به کار گرفته خواهد شد.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، حدود ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال، صنعتیترین استان کشور بشمار میرود.
نظر شما