گناباد- جشنواره غذاي دانشجويي با شركت 18 گروه دانشجويي روز يكشنبه در دانشگاه آزاد اسلامي گناباد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، هدف از برگزاری این جشنواره كه توسط حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد، ارتقای دانش تغذیه و ترویج آشپزی و غذای سالم اعلام شده است.

بر اساس این گزارش، غذاهای پخته شده توسط دانشجویان شامل انواع خوراكیها و غذاهای ایرانی، محلی، سنتی با دسرها و پیش غذاهای متنوع و نوشیدنیهای گوناگون از قبیل ته چین مرغ، آبگوشت، كشك بادمجان، ته چین اسفناج، انواع دلمه، جوشپره (نوعی آش محلی گنابادی)، شله زرد، سوپ جو، بلغور شیر و باقلا قاتق بود كه در محل غذاخوری دانشگاه ارائه و با استقبال تعداد زیادی از دانشجویان مواجه شد.

قبل از شروع به كار جشنواره، هیات داوران متشكل از یك عضو هیات علمی، آشپز سالن غذاخوری و كارشناس تغذیه دانشگاه به ارزیابی غذاهای ارائه شده از زوایای مختلف مانند اقتصادی بودن، حفظ ارزش غذایی و كیفیت آن، طعم و مزه، تزیین غذا و سفره آرایی، توجه به سنتها و غذاهای بومی و محلی پرداختند.

بعد از اعلام نظر و رای داوران، گروههای اول تا سوم مشخص شدند كه به رسم یادبود جوایزی توسط رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و معاون اداری مالی دانشگاه به آنان اهدا شد./2

1922 /664