به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، هدف از برگزاری این جشنواره كه توسط حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گناباد برگزار شد، ارتقای دانش تغذیه و ترویج آشپزی و غذای سالم اعلام شده است.
بر اساس این گزارش، غذاهای پخته شده توسط دانشجویان شامل انواع خوراكیها و غذاهای ایرانی، محلی، سنتی با دسرها و پیش غذاهای متنوع و نوشیدنیهای گوناگون از قبیل ته چین مرغ، آبگوشت، كشك بادمجان، ته چین اسفناج، انواع دلمه، جوشپره (نوعی آش محلی گنابادی)، شله زرد، سوپ جو، بلغور شیر و باقلا قاتق بود كه در محل غذاخوری دانشگاه ارائه و با استقبال تعداد زیادی از دانشجویان مواجه شد.
قبل از شروع به كار جشنواره، هیات داوران متشكل از یك عضو هیات علمی، آشپز سالن غذاخوری و كارشناس تغذیه دانشگاه به ارزیابی غذاهای ارائه شده از زوایای مختلف مانند اقتصادی بودن، حفظ ارزش غذایی و كیفیت آن، طعم و مزه، تزیین غذا و سفره آرایی، توجه به سنتها و غذاهای بومی و محلی پرداختند.
بعد از اعلام نظر و رای داوران، گروههای اول تا سوم مشخص شدند كه به رسم یادبود جوایزی توسط رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و معاون اداری مالی دانشگاه به آنان اهدا شد./2
1922 /664
گناباد- جشنواره غذاي دانشجويي با شركت 18 گروه دانشجويي روز يكشنبه در دانشگاه آزاد اسلامي گناباد برگزار شد.