به گزارش ايرنا، جليل جباري روز يكشنبه در آيين بهره برداري از اقامتگاه بوم گردي تكاب افزود: هم اينك 16 واحد اقامتگاه بوم گردي در شهرهاي مختلف آذربايجان غربي فعاليت مي كند.
وي با بيان اينكه 30 درصد اقامتگاه هاي بوم گردي آذربايجان غربي در تكاب ساخته شده است، بيان كرد: اين شهرستان ظرفيت بسيار مناسبي براي توسعه و رونق بوم گردي دارد كه جا دارد در اين زمينه سرمايه گذاري بيشتري انجام شود.
جباري گفت: اكنون زمينه اي فراهم شده تا خانه ها و اماكن قديمي و تاريخي بازسازي شده و به فضاهاي اقامتي براي اسكان مسافران و گردشگران در روستاهاي هدف گردشگري تبديل شود.
وي بيان كرد: احداث اقامتگاه هاي بوم گردي يكي از مهمترين نمونه هاي تحقق اهداف اقتصاد مقاومتي است كه با تكيه به امكانات بومي و ظرفيت هاي محلي، موجب رونق اقتصادي و توسعه زيرساخت ها در بخش گردشگري مي شود.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي با اشاره به توانمندي هاي تكاب در حوزه گردشگري گفت: در راستاي توسعه صنعت گردشگري در اين شهرستان بهار سال آينده جشنواره ملي تخت سليمان به منظور معرفي جاذبه هاي گردشگري تكاب برگزار خواهد شد.
به گزارش ايرنا، اقامتگاه بوم گردي در روستاي هدف گردشگري نصرت آباد در 3 كيلومتري مجموعه ميراث جهاني تخت سليمان روز يكشنبه با حضور مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي و جمعي از مسئولان محلي به بهره برداري رسيد.
اين واحد اقامتگاه بوم گردي در زميني به مساحت چهار هزار و 300 مترمربع و با زيربناي يكهزار مترمربع با 9 ميليارد ريال سرمايه گذاري احداث شده و داراي 12 اتاق، رستوران سنتي و خدمات تفريحي است.
اين اقامتگاه بوم گردي براي اقامت 60 گردشگر ظرفيت دارد و با بهره برداري از آن تعداد اقامتگاه هاي بوم گردي تكاب به 6 واحد رسيد.
تكاب يك اثر جهاني و بيش از 160 اثر ملي ميراث فرهنگي و طبيعي دارد و سه روستاي اين شهرستان شامل نصرت آباد، قينرجه و بدرلو به عنوان روستاهاي هدف گردشگري معرفي شده است.
مجموعه ميراث جهاني و گردشگري تخت سليمان كه در 45 كيلومتري شمال شرقي تكاب واقع شده و در سال 1382 در فهرست آثار ميراث جهاني يونسكو به ثبت رسيده از مهترين آثار تاريخي كشور است كه ظرفيت مهم و بستري مناسب براي توسعه صنعت گردشگري اين شهرستان است.
7514/6185/2093
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۷
مهاباد- ايرنا- مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي گفت: تاكنون 150 درخواست احداث اقامتگاه بوم گردي در استان به اين اداره كل ارائه و براي 100 واحد از آنها تاكنون مجوز صادر شده است.