افراسیاب گرواند روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه سلماس فاقد اقامتگاه بوم گردی بود، افزود: میزان سرمایهگذاری انجام گرفته در این طرح ۱۰ میلیارد ریال بوده و با افتتاح هر واحد بومگردی برای چهارنفر اشتغال ایجاد میشود.
وی اضافه کرد: دایر کردن سه اقامتگاه بوم گردی در سلماس نیز در دست اقدام است و برای راه اندازی آنها موافقتهای اصولی لازم صادر شده است.
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی سلماس اظهار داشت: این شهرستان دارای یک هتل سه ستاره، ۲ مهمانپذیر درجه یک است که در مجموع ۱۴۵ تخت اقامتی را داراست.
گراوند اضافه کرد: شهرستان سلماس دارای ۶۲ ابنیه تاریخی و آبشار ثبت شده در ردیف میراث ملی است که قبل از شیوع ویروس کرونا سالانه افزون بر ۱۵ هزار نفر از این آثار بازدید کردند.
به گزارش ایرنا، سلماس در شمال آذربایجان غربی هرچند ظرفیت های بکر بسیاری توسعه صنعت گردشگری دارد اما بعد از زلزله سال ۱۳۰۹ آثار تاریخی شهرستان دچار آسیب شده و یا از بین رفته اند و این شهرستان آثار اندکی در مقایسه با شهرستانهای ارومیه و خوی دارد.
حمام شیخ، مسجد آقا، نقش برجسته خان تختی، آبشارها و تپه های مختلف تاریخی از جمله تپه اهرنجان جزو آثار تاریخی و دیدنی سلماس است.
شهرستان سلماس با ۱۴۳ روستای بالای ۲۰ خانوار در ۲ بخش مرکزی و کوهسار در شمال آذربایجانغربی واقع شده است.
نظر شما