اسماعيل غنيان روز سه شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: پيگيري و رفع مشكلات بيمه اي، مالياتي و مالي بنگاه هاي اقتصادي و تزريق به موقع نقدينگي از جمله طرح هاي بسته حمايتي رونق توليد است.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان سمنان گفت: دولت در سال 98 پشتيباني كافي را همانند سال هاي گذشته از واحدهاي صنعتي و توليد براي ايجاد اشتغال پايدار در كشور انجام مي دهد.
وي با بيان اينكه كارفرمايان با رعايت قوانين و توجه به جايگاه قشر كارگري موظف به پرداخت بيمه كاركنان خود هستند، افزود: كارفرمايان به هيچ عنوان قبل از اجراي مراحل بيمه اي به استخدام كارگر در واحدهاي صنعتي و توليدي خود اقدام نكنند.
وي خاطر نشان كرد: دستگاه هاي اجرايي كه براي سال 98 تعهد اشتغالزايي در استان دارند بايد توجه كنند كه در صورت بيمه شدن كارگر، درصد تعهد اشتغالزايي انجام شده در سامانه ثبت مي شود.
مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان سمنان ادامه داد : همه كارفرمايان در شرايط سخت اقتصادي در كنار توجه به رونق توليد به اجراي طرح هاي بيمه اي براي حمايت از كارگران خود نگاه ويژه اي داشته باشند.
به گزارش ايرنا، 70 درصد از جمعيت 702 هزار نفري استان سمنان زير چتر بيمه تامين اجتماعي هستند.
سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بيش از 38 درصد، در كشاورزي بيش از 14 درصد و توليد ناخالص اين استان با رقمي حدود 18.2 درصد مربوط به بخش كشاورزي و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
نرخ بيكاري در استان سمنان براساس آخرين آمار 6.6 است.
7339/6103
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷
سمنان- ايرنا- مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان سمنان گفت: وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي براي رونق واحدهاي صنعتي كشور، با وجود فشارها، بسته هاي حمايتي رونق توليد تعريف كرده است.