اسماعیل غنیان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تحریم و فشارهای اقتصادی در صورت اجرا نشدن رویکردهای اصولی مدیریتی میتواند به تعطیلی واحدهای صنعتی و تعدیل نیرو منجر شود.
وی خاطر نشان کرد: در استان سمنان تمام تلاش مسئولان جلوگیری از تعدیل نیرو و بیکاری کارگران است، در سال گذشته با وجود فشارهای اقتصادی، توطئههای دشمنان برای تعطیلی واحدهای صنعتی راه به جایی نبرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سمنان ادامه داد: سال گذشته با وجود مشکلات اقتصادی، برای بیش از ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر در سمنان اشتغالزایی شد که این روند برای امسال هم ادامه مییابد.
غنیان تصریح کرد: ظرفیتهای استان سمنان برای ایجاد اشتغال پایدار بسیار مطلوب و مثبت است که با برنامه ریزی اصولی باید این ظرفیتها را شکوفا کرد.
وی اضافه کرد: ارائه تسهیلات هشت هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی دولت به واحدهای صنعتی نمونه عملی و راهبردی برای توسعه و رونق تولید در استان سمنان با وجود فشارهای اقتصادی است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان گفت: دولت تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی به کار میگیرد و رفع مشکل بیمهای واحدهای بدهکار در ۲ سال گذشته همواره در دستور کار بوده است.
به گزارش ایرنا، ۷۰ درصد از جمعیت ۷۰۲ هزار نفری استان سمنان زیر چتر بیمه تأمین اجتماعی هستند.
سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد، در کشاورزی بیش از ۱۴ درصد و تولید ناخالص این استان با رقمی حدود ۱۸.۲ درصد مربوط به بخش کشاورزی و حدود ۲۲ درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
نرخ بیکاری در استان سمنان براساس آخرین آمار ۶.۶ است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳