محمدسلیم عباسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این آموزشها به میزان ۸۸ هزار نفر ساعت در ۴۲ حرفه و رشته مختلف فنی و حرفه ای برای خواهران و برادران برگزار شده است.
وی با بیان اینکه امسال ۶ کارگاه برای برادران و ۱۱ کارگاه برای خواهران برگزار شد، ادامه داد: رشتههای تعمیر موبایل، تعمیر پکیج، جواهرسازی، مکانیک خودرو، تاسیسات و خیاطی به ترتیب پرطرفدارترین حرفهها در بین مراجعهکنندگان این مرکز است.
وی با تاکید بر اینکه فراگیری آموزشهای فنی و حرفه ای کلید اشتغال پایدار و رفع بیکاری است، اضافه کرد: امسال همچنین پنج دوره آموزش مهارتهای فنی و حرفهای در قالب ۱۲ هزار نفر ساعت در پادگانهای ارتش و سپاه این شهرستان برگزار شده است.
رییس اداره آموزش فنی و حرفه ای مهاباد در خصوص برنامههای این مرکز برای فصل تابستان امسال نیز عنوان کرد: این دورهها به مناسبت فرا رسیدن تعطیلات تابستانی و پربار کردن اوقات فراغت دانش آموزان و علاقهمندان در قالب ۳۹ دوره مختلف مهارتآموزی هماکنون در حال برگزاری است.
وی ادامه داد: در این دورهها انواع حرفهها و مهارتهای کاربردی با توجه به نیاز بازار و تقاضای داوطلبان از جمله برق، تاسیسات، رایانه، دوزندگی، خیاطی، صنایع دستی و رشتههای کاربردی دیگر به کارآموزان آموزش داده شده و پس از پایان دوره برای افرادی که با موفقیت آن را گذرانده باشند، گواهی معتبر صادر میشود.
عباسی یکی از راههای حل مشکل اشتغال جوانان را توانمندسازی آنان عنوان کرد و یادآور شد: آموزشهای فنی و حرفه ای که بیشتر مخاطبان آن را جوانان تشکیل میدهد، در راستای ایجاد اشتغال پایدار ارایه میشود.
وی افزود: مهمترین رسالت مراکز آموزش فنی و حرفهای ارایه مهارتهای مختلف برای افراد جویای کار است و انتظار میرود مسوولان و والدین در سوق دادن جوانان جویای کار به مراکز آموزش فنی و حرفهای گامهای موثرتری بردارند.
مهاباد با ۲۳۷ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد و دارای سه مرکز آموزش فنی و حرفه ای در سطح این شهرستان است.
۹۹۰۳/۶۱۸۵/۲۰۹۳