به گزارش پایگاه اینترنتی «مدیکال دیلی»، آلبالوی ترش سرشار از پلیفنولهایی موسوم به فلاونوئید بوده و از طیف وسیعی از خصیصههای آنتیاکسیدانی برخوردار است.
مطالعات اخیر پژوهشگران دانشگاه آمریکایی دلاوار در اینباره نشان داد که آب آلبالوی ترش به دلیل برخورداری از این ترکیبات، فرآیند زوال شناختی (cognitive decline) را کند میکند.
شیو چینگ چای استادیار تغذیه و سلامت رفتاری و مولف ارشد این پژوهش میگوید: «عملکرد شناختی عامل کلیدی تعیین کننده استقلال و کیفیت زندگی بین افراد مسن است. این فواید بالقوه آلبالوهای ترش میتواند به ترکیبات زیست فعال موجود در آنها از جمله پلیفنولها، آنتوسیانینها و ملانین مربوط باشد. این خواص همچنین ممکن است به خاصیت این آلبالوها در کاهش فشار خون مرتبط باشد، زیرا فشار خون میتواند بر جریان خون وارده به مغز اثر بگذارد.»