به گزارش گروه علمي ايرنا از پايگاه خبري ساينس، از دانه كاكائو براي توليد انواع شكلات استفاده ميشود و سال ها است كه خاصيت درماني تركيبات مختلف اين ماده از نظر علمي به تاييد رسيده است. براي مثال، پليفنول موجود در شكلات تيره، در بهبود آرامش و خلق و خو نقش دارد و فلاونول موجود در شكلات نيز از كاهش حافظه مرتبط با سن جلوگيري ميكند.
در مطالعات جديد محققان تاثير مصرف درازمدت فلاونول بر فعاليت مغز را مورد بررسي قرار دادند.
در اين مطالعه داوطلبان به سه گروه تقسيم شدند كه به ميزان كم، متوسط و زياد به مدت سه ماه كاكائو مصرف كردند.
نتايج مطالعات نشان ميدهد مصرف روزانه كاكائو به مقدار متوسط باعث بهبود عملكرد حافظه، پردازش اطلاعات بصري، پردازش ذهني و تسلط كلامي ميشود. از طرفي در افرادي كه اختلال شناختي ضعيفي داشتند، بهبود قابل توجهي حاصل شد.
در ادامه مطالعات آمده است فلاونول موجود در كاكائو اثرات مفيدي بر سلامت قلب و عروق دارد و حجم خون مغز را افزايش ميدهد و اثر مثبتي بر عملكرد شناختي در طول زمان دارد.
نتايج اين مطالعه در نشريه Frontiers in Nutrition منتشر شده است.
علمي **9259*1834
بر اساس مطالعات جديد محققان ايتاليايي:
مصرف كاكائو، به مرور عملكرد شناختي را افزايش مي دهد
۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۵۱
کد خبر:
83286268
تهران- ايرنا- مطالعات جديد محققان ايتاليايي نشان ميدهد مصرف روزانه كاكائو با كاهش انواع مختلف عملكرد شناختي مقابله ميكند و منجر به بهبود عملكرد حافظه، پردازش اطلاعات بصري، پردازش ذهني و تسلط كلامي ميشود.