ارومیه- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: ۲۴۰ تن گوشت قرمز طی ۶ ماه نخست سال‌جاری در کشتارگاه‌های دام سنگین و سبک این شهرستان تولید و توزیع شد.

فاطمه آیرم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این مدت، چهار هزار و ۷۴۳ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح شد که چهارهزار و ۸۹ راس از این تعداد را دام سبک و ۶۵۴ راس را دام سنگین تشکیل می‌داد.

وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه‌صنعتی و مشابه کشتارگاه‌های دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است و پس از کشتار، لاشه‌های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتی‌گرادی نگهداری و با استفاده از خودرو یخچال‌دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می‌شود.

وی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.

ماکو با بیش از ۹۷ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.

۷۱۳۲/۲۰۹۳