۹ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۱۹
کد خبرنگار: 1169
کد خبر: 83418905
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۳۷.۵ تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد

۹ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۱۹
کد خبر: 83418905
۱۳۷.۵ تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد

ارومیه- ایرنا- رئیس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: در چهار ماهه نخست سال جاری ۱۳۷.۵ تن گوشت قرمز در کشتارگاه های دام سنگین و سبک این شهرستان تولید و توزیع شد.

فاطمه آیرم روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت ۲ هزار و ۸۷۶ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح شد که ۲ هزار و ۴۶۰ راس از این تعداد را دام سبک و ۴۱۶ راس را دام سنگین تشکیل می‌داد.

وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه‌صنعتی و مشابه کشتارگاه‌های دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است و پس از کشتار، لاشه‌های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتی‌گرادی نگهداری و با استفاده از خودرو یخچال‌دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می‌شود.

"آیرم" با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.

ماکو با بیش از ۹۷ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.

۷۱۳۲/۳۰۷۲

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha