۱۵ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰
کد خبرنگار: 1169
کد خبر: 84461745
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۲۵ تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد

۱۵ شهریور ۱۴۰۰، ۱۳:۵۰
کد خبر: 84461745
۴۲۵ تن گوشت قرمز در ماکو تولید شد

ارومیه- ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: از ابتدای ‌سال‌جاری، تاکنون ۴۲۵ تن گوشت قرمز در کشتارگاه‌های دام سنگین و سبک این شهرستان تولید و توزیع شده است.

فاطمه آیرم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هفت هزار و ۴۳۰ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح شد که ۶ هزار و ۲۰۵ راس از این تعداد را دام سبک و یک هزار و ۲۲۵ راس را دام سنگین تشکیل می‌داد.

وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه‌صنعتی و مشابه کشتارگاه‌های دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است و پس از کشتار، لاشه‌های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتی‌گرادی نگهداری و با استفاده از خودرو یخچال‌دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می‌شود.

رییس اداره دامپزشکی ماکو اضافه کرد: در این مدت یک هزار و ۲۵۸ کیلو گرم گوشت غیر قابل استفاده در این کشتارگاه از چرخه مصرف خارج شده است.

وی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.

ماکو با بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha