به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، محمد الناصر در آستانه برگزاری انتخابات پارلمانی (یکشنبه)، ادامه حبس القروی را نگران کننده خواند و افزود: این وضعیت، عجیب است و پیامدهای منفی بر روند دمکراسی در تونس دارد.
وی ادامه داد که با توجه به اهمیت موضوع، در این باره با برخی طرفها راجع به تاثیر پیامدهای حبس القروی بر اعتبار انتخابات و فرایند آن گفت وگو کرده و برای چگونگی عبور از این مشکل، تماسهایی با رئیس شورای عالی قضایی، وزیر دادگستری و رئیس کمیته انتخابات گرفته است.
وی در عین حال از مردم تونس خواست به طور گسترده در انتخابات پارلمانی و نیز دور دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند.
القروی که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری تونس به مرحله دوم راه یافته است، پیش از برگزاری انتخابات به اتهام فساد و پول شویی زندانی شد.
عضو هیات عالی مستقل انتخابات در تونس اعلام کرده که دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور ۱۳ اکتبر (۲۱ مهر ۹۸) برگزار میشود.
"فاروق بوعسکر" روز سه شنبه در گفت وگو با شبکه خبری المیادین افزود: تخلفاتی در انتخابات ریاست جمهوری رخ داده اما به دلیل تفاوت چشمگیر میان راه یافتگان به دور بعدی و بازندگان، این تخلفات تأثیری در روند انتخابات نداشته است.
سومین انتخابات تونس پس از بهار عربی در ۲۴ شهریورماه برگزار شد اما نتیجه دور نخست آن همه را شوکه کرد.
"قیس سعید علی" با کسب ۶۲۰ هزار و ۷۱۱ رأی، بیشترین آراء را به خود اختصاص داد.
"نبیل القروی" و "قیس سعید" دو نفری که کمترین پیوندهای سیاسی را میان نامزدها داشتهاند به دور دوم راه یافته اند و حالا همه منتظرند ببینند جوان ترین دموکراسی جهان به چه کسی میرسد.
این درحالی است که جنبش اسلامی النهضه- بزرگترین حزب تونس- اعلام کرد که در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور از "قیس سعید" حمایت میکند.
نخستین انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در تونس، در نوامبر سال ۱۹۵۹ برگزار شد و تا سال ۱۹۷۴ میلادی "حبیب بورقیبه" تنها نامزد آن بود. پس از او، "زین العابدین بن علی" نخست وزیر دولت بورقیبه با نوعی کودتا قدرت را به دست گرفت و تا سال ۲۰۱۱ میلادی که بر اثر قیام مردمی به عربستان سعودی گریخت، قدرت را در دست داشت.