طیبه سیاوشی در سرمقاله روزنامه اعتماد می نویسد: اما این موضوع ساده به «مساله» تبدیل شده بود. کسانی که با طرح مباحثی حاشیهای، حضور زنان در ورزشگاهها را صرفا به خواست یک نهاد بینالمللی مثل فیفا تقلیل میدهند به نظر من قدری بیانصافی میکنند. در داخل کشور مطالبه اجتماعی خیلی خوب و موثری برای حضور زنان در ورزشگاهها شکل گرفت و مقامهای رسمی هم کوشش کردند، زیرساختهای لازم را بررسی و مهیا کنند.
در واقع باید گفت که شکلگیری مطالبه گسترده از سطح جامعه ایران و رسیدن صدای جامعه زنان به فدراسیون جهانی فوتبال(فیفا) موجب شد تا این مساله به صورت رسمی حل و فصل شود. طبیعتا بحث نظارتی فیفا در افزایش تعداد صندلیهای اختصاص یافته به زنان موثر بوده است اما نباید از کوششهای داخلی در این باره غافل شویم.
ما بارها ظرف سه سال و نیم گذشته در مجلس متذکر شدیم که این کار در تمام کشورهای اسلامی دارد، انجام میشود و نمیتوان این حق را نادیده گرفت. از همین رو به همه فعالان اجتماعی توصیه میکنم که در این باره به تحقق حق مشارکت اجتماعی و حق حضور زنان توجه کنند و از ورود به حاشیههای غیرضروری بپرهیزند. شور و اشتیاق زیاد زنانی که برای بازی ایران و کامبوج بلیت تهیه کردهاند؛ در شبکههای اجتماعی نشان میدهد که چطور تحقق همین حق به ظاهر ساده و کوچک میتواند موجب نشاط اجتماعی شود.
خوشبختانه در داخل کشور هم تلاش مسوولان این است که این اتفاق در روندی طبیعی و بدون حاشیه انجام شود. ورزشگاههای شهرهای بزرگ ما هم آن طور که وزیر ورزش هم بارها اعلام کردهاند از زیرساخت و امکانات لازم برای حضور زنان برخوردارند و از این بابت مشکلی وجود ندارد. بازی ایران و کامبوج، گام اول است و میتواند ما را برای طبیعی شدن این روند آماده کند.