ساری- ایرنا- رییس شورای شهر ساری خواستار بررسی پرونده کارگران اخراجی شهرداری مرکز مازندران شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، علیجان شمشیر بند عصر روز شنبه در پنجاه و ششمین نشست شورای شهر ساری گفت : به هر حال این کارگران به صورت رسمی و روال اداری وارد شهرداری شدند و قطعا منابع مالی نیز برای این به کارگیری پیش بینی شد.

وی اضافه کرد : در شرایط،فعلی به هر دلیلی شهرداری این کارگران را اخراج کرد و باید پرونده آنها به درستی مورد رسیدگی قرار گیرد به گونه ای که حق کسی ضایع نشود.

براساس اخبار رسمی، شهردار جدید ساری که کمتر از دو هفته از تایید حکمش می گذرد حدود ۶۰۰ کارگر شهرداری ساری که گفته می شود بدون طی روال قانونی در سال ۹۸ به کار گرفته شدند را اخراج کرد.

این کارگران پس از چند تحصن در برابر شهرداری ساری عصر امروز در برابرساختمان شورای شهر تحصن کردند و خواهان رسیدگی به وضعیت خودشان شدند.

شهرداری ساری بیش از۶ هزار نیروی رسمی،پیمانی و قراردادی و شرکتی دارد .

سید مسعود مدینه رییس سابق شورای شهر ساری نیز در این جلسه پنج  سوال از عباس رجبی بیجاربنه شهردار ساری در ارتباط با اخراج کارگران استخدامی سال ۹۸، عدم اخراج خواهر شهردار فعلی با وجود قرار داشتن در زمره این کارگران مطرح کرد.

چرایی  اعلام بدهی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی شهرداری ساری ،اظهار نظر شهردار جدید نسبت به عملکرد برخی اعضای شورا و مدرک مدیران انتصابی جدید شهرداری از دیگر سوالات این عضو شورا از شهردار جدید ساری است که حدود دو هفته قبل با تأیید حکمش از سوی وزیر کشور جانشین مهدی عبوری شهردار سابق این شهر شد.

شهردار جدید ساری در نخستین نشستش پس معرفی میزان بدهی شهرداری را ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

عباس رجبی بیجاربنه پیش بینی کرد که بدهی شهرداری بیش از این میزان باشد.

رعایت نکات بهداشتی در دفع زباله 

رییس شورای شهر ساری با اشاره به اعتراض مردم حاشیه محل دفن زباله در منطقه پشت کوه خواهان رعایت نکات بهداشتی در دفع زباله شد.

شمشیربند در این نشست اضافه کرد : علاوه بر آن باید برای ساماندهی شیرابه نیز اقدام اساسی ازسوی شهرداری صورت گیرد.

وی شهرداری را موظف کرد تا در نشست بعدی شورای شهر ساری گزارشی از پیشرفت فیزیکی نیروگاه زباله سوز این پروژه در دست اجرا ارایه دهد.

نیروگاه زباله سوز ۴۵۰ تنی ساری که کلنگ آن در سال ۸۶ به زمین زده شد،عملیات اجرایی آن در سال ۹۴ شروع شد و تاکنون حدود ۸۱۰ میلیارد ریال اعتبار ازسوی دولت به ان اختصاص داده شد.

این پروژه هم اکنون از لحاظ ساختمانی ۶۰ درصد و نصب تجهیزات حدود ۲۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

طبق گزارش مجری این پروژه شرکت تی تی سی این پروژه در سال ۹۹ در صورت تامین اعتبار به بهره برداری می رسد.

هم اکنون زباله شهر ساری در منطقه پشت کوه در ۱۳۰ کیلومتری جنوب شهر ساری منتقل می شود که در هفته های اخیر با اعتراض مردم منطقه مواجه شد.

/۱۸۹۹/۶۹۸۲