به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از برلین، این مقام ارشد امنیتی آلمان در پی سفر هفته گذشته خود به ترکیه و یونان گفت: ما باید با کنترل مرزهای خارجی اتحادیه اروپا، به شرکای اروپایی مان، بیشتر کمک کنیم که در غیراین صورت، همچون سال ۲۰۱۵ میلادی شاهد موج آوارگان حتی شاید بیشتر از آن زمان خواهیم بود.
وزیر کشور آلمان این هشدار را در آستانه نشست وزرای کشور اتحادیه اروپا که قرار است روز سه شنبه برای بررسی مساله مهاجرت برگزار شود، صادر کرد.
وی همچنین گفت که اروپا باید به ترکیه برای پس آمدن از عهده مساله میلیون ها آواره سوری، کمک بیشتری کند.
آلمان در سال ۲۰۱۵ پذیرای ۸۹۰ هزار پناهجو بود. دولت آلمان اعلام کرده به منظور کنترل شدیدتر مرزهای خود با کشورهای همسایه از جمله اتریش شمار بازرسی های مرزی را افزایش می دهد.
وزیر کشور آلمان از حزب اتحادیه سوسیال مسیحی ایالت بایرن، معتقد است که امنیت از مرزها آغاز میشود. وی که پیشتر کنترلهای مرزی بین آلمان و اتریش را برای شش ماه دیگر تمدید کرده بود، اعلام کرده قصد دارد بازرسیها در تمامی مرزهای میان این کشور با همسایهها را شدت بخشد.
بر این اساس کنترل های موردی و نامحسوس بازرسیهایی هستند که بدون دلیل یا ظنی مشخص انجام میشوند. وزیر کشور آلمان قصد دارد در گام نخست این نوع بازرسیها را در مرزهای این کشور با اتریش گسترش دهد.
وزرات کشور آلمان در حساب توییتری خود از برداشتن این گام در جهت مبارزه مؤثرتر با مهاجرت ثانویه در اروپا خبر داده است. منظور از مهاجران ثانویه، آن دسته از مهاجرانی هستند که از کشورهای غیر از اتحادیه اروپا میآیند و مقصد انها کشورهای این اتحادیه اتحادیه همچون آلمان است.۹۱۰۹
سیاست درهای باز «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان به روی پناهجویان در سال ۲۰۱۵، برای وی هزینه سنگینی داشت و وی با انتقادهای بسیاری رو به رو شد.
این سیاست از محبوبیت مرکل در آلمان کاست و به شکست این سیاستمدار در رشته انتخابات منطقه ای منجر شد. وی، سرانجام تصمیم گرفت از رهبری حزب دموکرات مسیحی آلمان کناره گیری کند.