صلاحالدین حقگوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان انگور از سطح چهار هزار و ۹۲۸ هکتار تاکستان این شهرستان برداشت خواهد شد.
وی با بیان اینکه سردشت یکی از قطبهای مهم تولید انگور سیاه در آذربایجانغربی است، افزود: با توجه به شرایط خاص آب و هوایی این شهرستان و استفاده نکردن باغداران از کود و سم برای پرورش انگور سیاه، محصول تولیدی در این شهرستان به طور کامل ارگانیک و طبیعی است.
وی با بیان اینکه برداشت انگور سیاه هر سال از مهرماه آغاز و تا اواسط آبان ادامه مییابد، اضافه کرد: میانگین برداشت این محصول در باغهای دیم و آبی به ترتیب در هر هکتار ۵.۵ و ۱۲ تن است.
مدیر جهاد کشاورزی سردشت گفت: انگور سیاه سردشت علاوه بر خرید واحدهای تولید کنسانتره به صورت تازهخوری مصرف میشود.
انگور سیاه سردشت که به انگور «رشه» معروف است، به علت استفاده نکردن از کود و سموم، محصولی تمام ارگانیک محسوب میشود و از شهرت فراوانی برخوردار است.
این نوع از انگور تسکین دهنده فشارهای عصبی، افزایش دهنده شیر مادران، پاک کننده معده و روده از مواد زائد و همچنین از بین برنده چین و چروک پوست است.
عمده ترین محصول باغی سردشت با پنج هزار هکتار انگور دیم است.
۷۵۶۲/۲۰۹۳