صلاح الدین حق گو روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سردشت یکی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی در سطح استان بوده و ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان طی سال زراعی جاری به کشت گندم اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه از این میزان هشت هزار و ۵۰۰ هکتار به صورت دیم و بقیه نیز به صورت آبی کشت میشود، اضافه کرد: میانگین برداشت گندم دیم در این شهرستان ۱.۲ تن در هکتار و در مزارع آبی هم ۳.۱ تن در هکتار است.
وی با اشاره به کشت مهمترین ارقام گندم در مزارع این شهرستان گفت: در مزارع دیم این شهرستان ارقام هما، آذری لو، و سرداری کشت میشود که امسال در نظر داریم تا بذر رقم بارانی هم که مخصوص مناطق کوهستانی است در بین کشاورزان توزیع شود.
حق گو اضافه کرد: در مزارع آبی هم ارقام میهن و پیشگام کشت میشود و جز ء برنامههای پیش رو است تا از ارقام پرمحصولی که عملکرد خوبی در واحد سطح دارد استفاده شود.
مدیر جهاد کشاورزی سردشت با اشاره به اینکه امسال خسارت سرمازدگی بر میزان برداشت این محصول تأثیرگذار بوده، افزود: پیش بینی میشود که امسال به طور میانگین حدود ۲.۸ تن در هکتار از اراضی زیر کشت گندم در این شهرستان برداشت شود.
وی در رابطه با خرید تضمینی گندم از کشاورزان اظهار داشت: قیمت خرید تضمینی گندم در سال جدید ۱۷ هزار ریال تعیین شده است که در این راستا چهار مرکز خرید نیز در سطح شهرستان فعال میشود.
وی گفت: خرید گندم تنها از کشاورزانی صورت میگیرد که مشخصات خود را در سامانه ثبت کرده باشند که برای این کار هم باید به اداره جهاد کشاورزی سردشت مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، مجموع اراضی کشاورزی سردشت ۲۸ هزار هکتار است که از این میزان هشت هزار هکتار زیر کشت باغ است و ۲۰ هزار هکتار آن را اراضی زراعی تشکیل میدهد.
عمده ترین محصول باغی سردشت با پنج هزار هکتار انگور دیم است.
۷۵۶۲/۶۱۸۵/۳۰۷۲
نظر شما