«ناصر غلامی» در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره مبلغ بورسیه دانشجویان اظهارداشت: میزان این بورسیه برای دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد ماهانه ۲۰۰ هزار تومان است که مستقیم به حساب دانشجویان واریز میشود.
وی یادآور شد: هزار و ۶۴۲ دانشجو سال گذشته از سوی بنیاد حامیان دانشگاه تهران بورسیه شدند.
بنیاد حامیان دانشگاه تهران از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرد، از دی ماه ۱۳۹۵ این بنیاد به صورت رسمی ثبت شد و با تلاش های بسیار توانسته تعداد خیرین را از ۲۰ به ۳۰۰، ۶۰۰ در نهایت بیش از ۱۳۰۰ نفر گسترش دهد.
قائم مقام بنیاد حامیان دانشگاه تهران افزود: این بنیاد مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان را ماهانه برای حمایت از پژوهشهای دوره دکتری اختصاص می دهد که برای تجهیز آزمایشگاههای دوره دکتری واریز میشود.
غلامی یادآورشد: هدف گذاری امسال این بنیاد بر افزایش تعداد بورسیهها است، بنابراین نمیتوان مبالغ ماهانه بورسیه را افزایش داد.
۲۵ آبان پایان پویش دکتر حافظی
وی همچنین درباره پویش دکتر حافظی گفت: این پویش روز ۲۵ آبان ماه پایان مییابد و در این روز از عملکرد بورسیهها رونمایی می شود.
قائم مقام بنیاد حامیان دانشگاه تهران همچنین اظهارداشت: تا کنون ۱۰ نفر از دانشجویان در این بورسیه تحت حمایت دانشجوهای خیر درآمدهاند البته مبلغ در این پویش برای بنیاد اهمیت چندانی نداشته و این موضوع تنها برای فرهنگسازی صورت گرفته است.
غلامی یادآور شد: هدف این بود که دانشجویان دانشگاه تهران دنباله رو راه خیرین باشند، دکتر حافظی فوت کرده اما دانشجویان در راه خیر گام برداشته اند.
«محمدرضا حافظی» رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور و عضو هیأت امنای بنیاد حامیان دانشگاه تهران بود که در سه سال گذشته ۱۲۵ نفر از دانشجویان برتر مقطع کارشناسی دانشگاه تهران را بورسیه کرد.
مرحوم حافظی همچنین به صندوق سرمایه گذاری نیکوکاری این دانشگاه تهران کمک مالی کرد و برای ساخت ساختمان جدید دانشکده کارآفرینی نیز مبلغی اهدا کرد.
زنده یاد حافظی با تأسیس انجمن خیرین مدرسه ساز ایران ریاست آن را بر عهده گرفت و با همکاری وزارت آموزش و پرورش و دیگر خیرین به نوسازی و تأسیس مدارس همت گمارد.
تعدادی از دانشجویان ۲۸ خرداد ماه در مراسم یادبود دکتر حافظی در مسجد دانشگاه تهران اعلام کردند که برای آغاز این پویش یک دانشجوی برتر این دانشگاه را با نام حافظی به مدت ۱۰ ماه با مبلغ ۲۰۰ هزار تومان بورسیه می کنند.
اشتغال ۲۰ دانشجوی دانشگاه تهران
این خیر بنیاد حامیان دانشگاه تهران همچنین درباره فعالیت سامانه اشتغال بنیاد حامیان دانشگاه تهران گفت: امکان دیگری که این بنیاد در اختیار دانشجویان قرار داده این است که علاوه بر دریافت هزینه بورسیه، شرایط کار دانشجویی در امور اداری، کتابخانه و آزمایشگاههای دانشگاه برای آنها فراهم شود.
غلامی افزود: کار دانشجویی سبب میشود که علاوه بر فرصت کسب تجربه کاری، دانشجویان گواهی فعالیت داوطلبانه نیز دریافت کنند. این سامانه در حال حاضر حدود ۲۰ نفر از دانشجویان را به شرکتهای خارج از دانشگاه برای انجام کار تمام وقت و پاره وقت معرفی کرده است.
سامانه اشتغال دانشجویی از اردیبهشت ۹۸ با مذاکره با شرکت های نیازمند به کار دانشجویی و معرفی ۶۰ دانشجو به کانون علمی قلم چی کار خود را آغاز کرد.