بیش از ۱۸۰۰ دانشجوی دانشگاه تهران بورسیه شدند

تهران- ایرنا- مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران گفت: بورسیه بیش از ۱۸۰۰ دانشجوی برتر و متقاضی دانشگاه در دوره چهارم بورسیه بنیاد انجام شد.

«سیدجواد ساداتی‌نژاد» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش با اشاره به سه نوع بورسیه در بنیاد حامیان دانشگاه تهران اظهار کرد: بورسیه دانشجویان برتر (شامل بورسیه دانشجویان برتر مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، نابینا، بین الملل)، حمایت از ایده‌های کارآفرینانه و حمایت از دانشجویان متقاضی، از حمایت‌های بنیاد برای دانشجویان است.

وی افزود: حامیان بورسیه دانشجویان برتر، هشت حامی شامل بنیاد علمی آموزشی قلم چی، بنیاد فرهنگی مصلی‌نژاد، بنیاد نیکوکاری جمیلی، بنیاد فرهنگی شاه‌حسینی، بنیاد فرهنگی حاج محمد حسن خداوردی، رییس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور (مرحوم محمدرضا حافظی)، گروه صنعتی گلرنگ، انتشارات مبتکران هستند.

بنیاد حامیان دانشگاه تهران از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرد. از دی ماه ۱۳۹۵ این بنیاد به صورت رسمی ثبت شد و با تلاش‌های بسیار توانست تعداد خیرین را از ۲۰ نفر در شروع به کار این بنیاد به یک هزار و ۳۰۰ نفر افزایش دهد.

به گفته مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران، بورسیه دانشجویان برتر با عنوان جایزه تحصیلی به مدت ۱۰ ماه در هر سال تحصیلی به مبلغ ماهانه ۲ میلیون ریال به دانشجویان برگزیده پرداخت می‌شود. این جایزه به دانشجویان جدیدالورود که حائز رتبه زیر ۲۰۰۰ در کنکور سراسری شوند و دانشجویان دوره کارشناسی که در دو ترم متوالی معدل بالای ۱۷ کسب کنند، تعلق می‌گیرد.

ساداتی نژاد خاطرنشان کرد: در بخش بورسیه کارشناسی ارشد نیز این جایزه تحصیلی به مدت ۱۰ ماه در هرسال تحصیلی به مبلغ ماهانه ۲ میلیون ریال به دانشجویان مقطع ارشد ترم دوم به بعد با معدل کل بالای ۱۸ اعطا می شود.

وی ادامه داد: همچنین در بخش حمایت از ایده‌های کارآفرینانه، بنیاد نیکوکاری جمیلی به حمایت از ایده های برتر با تأیید پارک علم و فناوری دانشگاه تهران پرداخته است.

مدیر عامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران با اشاره به اینکه در بخش حمایت از دانشجویان متقاضی نیز در دوره چهارم بورسیه، تعداد ۲۹ خیر نیک‌اندیش از ۱۹۵ دانشجوی متقاضی دانشگاه حمایت کردند، یادآور شد:  این دانشجویان بعد از تأیید مرکز مشاوره دانشگاه به بنیاد معرفی شدند. خیرین بورسیه متقاضی را حدود ۳۰ شخص حقیقی و حقوقی تشکیل می دهند.

ساداتی نژاد گفت: علاوه بر خیرین بورسیه، در دوره گذشته یک خیر ۵۰ دانشجو، بنیاد نیکوکاری سلام بورسیه ۱۰ دانشجو، یک بورسیه ۱۰ دانشجو، یک خیر بورسیه ۷ دانشجو، یک شرکت صنعتی بورسیه ۵ دانشجو، یک خیر بورسیه ۲ دانشجو، یک خیر ۲ دانشجو، خیر ۲ دانشجو به نیت بورسیه دکتر حافظی، یک خیر دیگر ۲ دانشجو به نیت بورسیه دکتر حافظی را در سال جدید تعهد کردند.

وی ادامه داد:  بنیاد خداوردی تعداد بورسیه های خود را از ۶۴ به ۷۰ نفر، یک خیر از ۱۰ به ۱۵ دانشجو، یک خیر دیگر از ۲ به ۴ دانشجو، یک خیر از ۱ دانشجو به ۲ دانشجو  و خیری دیگر از ۱ دانشجو به بورسیه ۲ دانشجو در سال تحصیلی جدید افزایش دادند.

مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران افزود: در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ با حمایت خیرین نیک اندیش تعداد هزار و ۳۱۹ دانشجوی برتر و تعداد ۱۹۵ نفر دانشجوی متقاضی و ۳۰۸ نفر از دانشجویان متقاضی از محل حمایت های خیرین صندوق سرمایه گذایری نیکوکاری دانشگاه بورسیه شدند.

ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ دانشجوی دانشگاه تهران در کمیته اشتغال دانشجویی

ساداتی نژاد در ادامه درباره کمیته اشتغال دانشجویی اظهار کرد: از جمله اقدامات انجام شده در بنیاد حامیان دانشگاه تهران تشکیل کمیته اشتغال دانشجویی است که تاکنون بیش از ۵۰۰ دانشجوی دانشگاه تهران در سامانه ثبت نام کرده اند و ۶۵ نفر از این دانشجویان در شرکت های متقاضی نیروی کار مشغول به کار شدند.

وی افزود: مرکز مشاوره دانشگاه تهران درخصوص حمایت از دانشجویان متقاضی توسط بنیاد حامیان در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ در قالب بورسیه متقاضی، دریافت وام شرافتی، دریافت ژتون غذای دانشجویی و حمایت از دانشجویان سیل زده را ارایه کرده است.

پویش حافظی تا پیان شهریور ادامه دارد

مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران درباره پویش دانشجویی بورسیه محمدرضا حافظی گفت: از ابتدای شروع پویش یعنی از اواخر تیرماه سال جاری تاکنون با مشارکت  ۴۶ نفر از دوستداران و دانشجویان دانشگاه تهران مبلغ ۸ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان برای برای بورسیه دانشجویان تقبل کرده اند، این  پویش تا پایان شهریور ماه سال ۹۸ ادامه دارد.

«محمدرضا حافظی» رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور و از پیشگامان و خیرین در عرصه مدرسه سازی ۲۱ خردادماه در بیمارستان ایرانمهر تهران درگذشت. زنده یاد حافظی در سال ۱۳۱۰ در بروجرد چشم به جهان گشود، با تأسیس انجمن خیرین مدرسه ساز ایران ریاست آن را بر عهده گرفت و با همکاری وزارت آموزش و پرورش و دیگر خیرین به نوسازی و تأسیس مدارس همت گمارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha