تهران- ایرنا- پروفسور حسین بهاروند برگزیده سومین دوره جایزه علمی و فناوری مصطفی(ص) گفت: امیدواریم جایزه مصطفی (ص) منجر به راه اندازی آکادمی جهانی پزشکی آینده در زمینه پزشکی بین رشته‌ای شود.

پروفسور حسین بهاروند امروز همراه با پروفسور عمران اینان (Umran Inan)  رئیس دانشگاه کوک ترکیه و عضو انجمن فیزیک آمریکا از کشور ترکیه و پروفسور محمد عبدالاحد، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه تهران به عنوان برگزیده جایزه مصطفی(ص) ۲۰۱۹ از کشورهای اسلامی، در بخش برگزیدگان مقیم کشورهای اسلامی معرفی و تقدیر شدند.

بهاروند در مراسم دریافت جایزه خود در تالار وحدت افزود: از اینکه منتخب جایزه هستم سپاسگزارم و دلیل آن‌ را داشتن تیمی خوب می‌دانم، تیمی که مشتاقانه و فعال در شرایط سخت حرکت کردند و سبب تبدیل دانش سلول‌های بنیادی به فناوری و کاربردی کردن سلول‌های بنیادی شدند. حرکت تیمی در حوزه سلول بنیادی منجر به تبدیل علم سلول‌های بنیادی به فرهنگ توانستن شده است.

وی ادامه داد: فرهنگ کاربردی کردن علم منجر به ایجاد کارخانه تولید سلول‌های بنیادی شده و اکنون در مرحله‌ای هستیم که این علم آموزش داده می‌شود و این فرهنگ تفکر بین رشته‌ای را ایجاد کرده است.

بهاروند اظهار کرد: با انجام این کار که امروز به خاطر آن این جایزه را دریافت کردم، معتقدم که می‌توانیم در پزشکی آینده موثر باشیم و این اعتبارعلمی مایه خیری برای احداث اکادمی جهانی پزشکی آینده در زمینه‌های بین رشته‌ای همچون پزشکی‌ بازساختی، پزشکی سرطان، پزشکی‌ مبتنی بر فرد، مغز و علوم شناختی و مهندسی بافت شود که بتواند محققین کشورهای در حال توسعه را حمایت کند و محل ایجاد آن نیز در جایی که بیشترین حمایت صورت می‌گیرد، شکل بگیرد.

پروفسور حسین بهاروند که استاد زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی در پژوهشگاه رویان است، متولد سال ۱۹۷۲ (۱۳۵۱) از ایران و به خاطر اثر درمان پارکینسون و AMD چشم با سلول بنیادی موفق به دریافت این دوره از جایزه مصطفی (ص) شد.