۱۱ آبان ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷
کد خبرنگار: 2469
کد خبر: 84095376
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

انجام نخستین کارآزمایی بالینی پارکینسون و استحاله ماکولای چشم تا ۱.۵ سال آینده

تهران- ایرنا- رییس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان از انجام اولین کار آزمایی بالینی دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه پارکینسون و استحاله ماکولای شبکیه چشم( AMD ) در یک سال ونیم آینده خبر داد.

به گزارش ایرنا، دکتر حسین بهاروند روز یکشنبه در آیین رونمایی از سردیس برگزیدگان سومین جایزه مصطفی با اشاره به پاندمی کرونا در ایران و جهان افزود: کرونا تنها یک مشکل طبی نیست و فقط سبب تغییر فرهنگ‌ها نمی‌شود،‌ بلکه بر روی بسیاری از عوامل دیگر موثر بوده است.

وی بیان کرد: این ویروس به احتمال زیاد سبب شیفت تمدنی خواهد شد، امید است این امر فرصتی برای بشریت باشد که به سمت خوبی‌ها حرکت کند.

 رییس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری‌ سلول‌های بنیادی پژوهشگاه رویان، دلیل حضور خود را در این مراسم تیم تحقیقاتی همراه کننده دانست و اظهار داشت: این حضور به دلیل زیست بوم خوبی که شامل اعضای خانواده و همکاران هستند ایجاد شد. در این زیست بوم افراد با یکدیگر و با محیط اطرافشان در تعامل هستند.

بهاروند با اشاره به دستاوردهای تحقیقاتی در زمینه پارکینسون یا استحاله ماکولای شبکیه چشم (AMD) افزود: در ۱۰ سال گذشته کار روی سطوح مختلف جانوری انجام شد و خوشبختانه به فاز پیوند این سلول‌ها به آدمی رسیدیم.

وی یادآور شد: در حال حاضر در پی تهیه مستندات لازم برای این فاز هستیم و تا یک سال و نیم آینده اولین کارآزمایی بالینی بر روی انسان در این بیماری‌ها (پارکینسون و AMD) آغاز خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha