تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۵

اراک - ایرنا - «باران تویی» عنوان مجموعه شعری از سروده‌های سید «طاها فارسی» است که با شمارگان یکهزار نسخه از سوی انتشارات پرپروک منتشر شده و در اختیار علاقه‌مندان به شعر و ادب فارسی قرار گرفته است.

قیمت هر جلد از این کتاب  ۵۵ صفحه‌ای که در قطع رقعی و در سال ۱۳۹۷ به چاپ رسیده ۱۰ هزار تومان است و در آن ۴۸ شعر کوتاه سپید ارایه شده که مضامین آن‌ها بیشتر عواطف انسانی، سیاست، عاشقانه، طبیعت، مسایل روزمره زندگی، جدایی، عشق مادر  و تنهایی است.

در قطعه کوتاه ۴۸ این کتاب شاعر به زیبایی از تنهایی سخن گفته است: چترها را بیرون می‌کشیم، تنهایی‌مان را قدم می‌زنیم، ما سال‌هاست، با تنهایی دونفره بزرگ‌شده‌ایم... م.

موضوعات در سروده‌های این شاعر لحنی خودمانی و ساده دارد و به راحتی با مخاطب ارتباط برقرار می‌کند. برای مثال در قطعه شعر کوتاه ۳۶ عنوان شده است: امشب شالی می‌بافم، که گرم نگه دارد تو را، توهم بباف باز دروغ‌هایت را، تا گرم نگه‌دارد خیال مرا...

در قطعه شعر کوتاه شماره ۵ شاعر کوشیده با لحنی صمیمی تصویری ملموس از جدایی ارایه دهد که به راحتی در قاب ذهن مخاطب نقش می‌بندد. آن روزها، قدم قدم کنارم گام برمی‌داشتی، و این روزها، انگار شانه به شانه، مرا فراموش می‌کنی... ی.

بازی با رنگ و تسلسل واژگانی از ویژگی‌های این شاعر در سروده‌هایش است و برای مثال در قطعه کوتاه شماره ۱۳ عنوان کرده است: درد دارد، موهایت به پای، کسی سپید شود، که آسان سیاه کرد روزگارت را... ا.

بازی با ضرب آهنگ واژگانی و تسلسل آن در دیگر قطعه شعر این مجموعه نیز نمونه بارزی از هنرمندی این شاعر در فنون ادبی است و در قطعه ۱۸ سروده است: چادر بر سر، چمدان در دست، چه آسان پر شد، کوچه‌های شهر از رفتنت...

مدیر مسوول انتشارات پرپروک در مقدمه این مجموعه آورده است: بعد از ظهور مدرنیته و سرعت گرفتن تحولات اجتماعی و اقتصادی، در عرصه فرهنگ هم سیر تحولات مدرن تاثیرات زیادی داشت و کمبود زمان برای پرداختن به روح انسانی و نیز نیاز جامعه به رویکرد هنرمندان در راستای تحقق اُمانیسم، بسیاری را بر آن داشت که گونه‌ای از ادبیات کوتاه را رواج دهند که بتواند با انسان قرن حاضر که تشنه هنر است و در عین حال وقت کافی برای پرداختن طولانی مدت ندارد ارتباط برقرار کنند.

باور بیشتر نویسندگان این بود که به جای چکاندن یک قطره عسل در آب، آن را به خورد مخاطب دهند  و همین یک قطره عسل هرچند کوتاه ناب و هنرمندانه باشد.

کوتاه نویسی ویژگی زبانی است که شاعر این مجموعه به عنوان نخستین تجربه خود از آن بهره برداه است.

زبان شعرها به گفتار نزدیک است و شاعر سعی کرده از فرهنگ عامه و کلمات ساده بهره ببرد تا ارتباط بهتری با مخاطب داشته باشد.

در بیشتر اشعار عاطفه شاعری و احساسات ملموس است و این نگاه به پدیده‌ها، نقطه قوت شاعر محسوب می‌شود.